News

Loteria Română a anunțat anularea unui concurs. Care este motivul deciziei

Loteria Română a anunțat vineri, 24 decembrie, anularea unui concurs. Este vorba despre concursul Prono-S. A fost anunțat și motivul pentru care s-a luat această decizie.
24.12.2021 | 14:46
Loteria Romana a anuntat anularea unui concurs Care este motivul deciziei
ADVERTISEMENT

Loteria Română a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că Prono-S a fost anulat. Concursul ar fi trebuit să se desfășoare duminică, 26 decembrie 2021.

Instituția a făcut anunțul astăzi, vineri, 24 decembrie 2021. Concursul a fost anulat din cauza deciziei Ligii Profesionale din Italia.

ADVERTISEMENT

Joi seară, Liga Profesionistă din Italia a hotărât amânarea desfășurării partidelor din Serie B programate luni.

Loteria Română anunță anularea concursului Prono-S

Vineri, Loteria Română a anunțat anularea concursului Prono-S, care ar fi trebuit să aibă loc în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Un comunicat a fost postat pe site-ul instituției.

ADVERTISEMENT

Această hotărâre a fost luată după ce Liga Profesionistă din Italia a decis amânarea desfășurării partidelor din Serie B care erau programate luni.

Cazurile de infectare cu virusul SARS – CoV – 2 la cluburi au crescut în mod alarmant, astfel că a fost nevoie ca Liga Profesionistă să ia această decizie.

ADVERTISEMENT

Toate partidele care făceau obiectul concursului Pronosport au fost reprogramate pentru data de 15 ianuarie 2022, mai anunță sursa citată.

Decizia de anulare a concursului Prono-S a fost luată în conformitate cu Regulamentul Loteriei Române privind organizarea şi administrarea pariurilor mutuale.

ADVERTISEMENT

Capitolul III, art. 7 din regulament prevede, în această situaţie, că “în cazul în care se anulează mai mult de trei meciuri, întregul joc/concurs se anulează.”

În același timp, regulamentul mai arată că „în cazul în care un joc/concurs este anulat toate pariurile colectate pentru acel joc/concurs sunt rambursate pe baza prezentării biletelor jucate; în termen de 21 de zile de la data jocului/concursului care a fost anulat, posesorii biletelor pot solicita restituirea sumei achitate. În acest scop este obligatoriu ca solicitantul să predea biletul respectiv”, precizează comunicatul Loteriei Române.

Loteria Română a suplimentat fondul de câștiguri pentru tragerile Loto de Crăciun

Reprezentanții Loteriei Române au anunțat că fondul de câștiguri al categoriei I la Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 pentru tragerile Loto speciale de Crăciun a fost suplimentat.

Fondul de câștiguri al categoriei Loto 6/49 a fost majorat cu suma de 100.000 de lei. La Joker, majorarea este de 50.000 de lei, iar la 5/40 cu 25.000 de lei, precizează comunicatul instituției.

Joi, 23 decembrie, nu au avut loc trageri Loto. De asemenea, nici duminică, 26 decembrie, nu vor avea loc extrageri.

Duminică, 19 decembrie, s-a câștigat premiul de categoria a II-a la tragerea Joker, în valoare de 197.965,60 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Râmnicu Vâlcea.

Tot duminică, 19 decembrie, s-a înregistrat și un câștig de 172.741,20 lei la categoria a II-a, la tragerile 5/40. Norocosul a jucat biletul la o agenție din Ploiești.

ADVERTISEMENT