Pariuri sportive

Loteria Româna implementează loto online: „Este o facilitate așteptată de mulți ani!”

06.04.2020 | 13:03
Loteria Romana implementeaza loto online Este o facilitate asteptata de multi ani
ADVERTISEMENT

Compania Loteria Română a anunțat că a decis să urgenteze demersurile de implementare a jocurilor loto online, din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit și România. Decizia a venit în urma hotărârii conform cărora toate agențiile LOTO din România au fost închise pe data de 18 martie.

Loteria Româna implementează loto online

Oficialii companiei subliniază că au început colaborarea cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea jocurilor loto online:

ADVERTISEMENT

„În contextul actualei crize provocată de epidemia de COVID-19, cu consecinţe importante asupra întregii economii româneşti, Loteria Română consideră ca fiind imperios necesară urgentarea implementării jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent”, se arată în comunicatul emis de Loteria Română.

„Suntem onoraţi că ne aducem contribuţia la implementarea unui proiect aşteptat de mulţi români, de a cărui reuşită depinde, în bună măsură, redresarea uneia dintre cele mai importante companii naţionale, după această criză pe care o traversează întreaga economie românească.

ADVERTISEMENT

Împreună cu întreaga echipă de specialişti şi colaboratori ai Autorităţii pentru Digitalizarea României, avem convingerea că acest proiect va fi încă o reuşită”, a mai spus Sabin Sărmaș, președintele Autorității pentru Digitalizarea României.

„Este o facilitate așteptată de mulți ani!”

Reărezentanții companiei consideră că loteria online este o facilitate așteptată de români de mulți ani.

ADVERTISEMENT

„Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei.

 Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor”.

ADVERTISEMENT
  • 19.000 de agenții ale Loteriei Române sunt închise pe întregul teritoriu al țării