Sport

Loteria Română intră în Era New Generation! Cine este Alexandru Croitoru, devenit director general la numai 32 ani

10.04.2019 | 18:13

Loteria Română intră într-o eră New Generation, după ce Alexandru Croitoru a devenit director general. Ion Carapit, preşedintele SNLR, a anunţat decizia printr-un comunicat, la scurt timp după ce Ovidiu-Iulian Portariuc şi-a dat demisia din motive personale.

Loteria Română intră în era New Generation. Comunicatul SNLR

De pe 11 aprilie 2019, Loteria Română intră într-o eră New Generation. Alexandru Croitoru, cu experienţă de peste un deceniu în cadrul Companiei Naţionale “Loteria Română” – SA, a fost anunţat că va deveni noul director general. “Sindicatul Naţional ‘Loteria Română’, sindicat reprezentativ la nivelul Companiei Naţionale ‘Loteria Română’ – SA, ce cuprinde în rândurile sale peste 70% din totalul salariaţilor, aduce la cunoştinţa angajaţilor că începând din data de 10 aprilie 2019 dl. Portariuc Ovidiu-Iulian şi-a dat demisia din funcţia de Director General al CNLR-SA, din motive personale. Suntem în măsură să vă comunicăm că, începând cu data de 11.04.2019, noul Director General al Companiei Naţionale ‘Loteria Română’ – SA este dl. Croitoru Alexandru-Mircea. D-nul Croitoru Alexandru-Mircea este salariatul companiei de peste 11 ani în cadrul Aparatului Central, unde şi-a desfăşurat activitatea şi a coordonat structura de vânzări a unităţii, care este practic motorul generator de rezultate şi progres al companiei.

Luând în considerare cele de mai sus şi având în vedere necesitatea impulsionării structurii manageriale la vârf printr-un suflu tânăr, venit din rândurile noastre, considerăm oportună alegerea făcută de forurile superioare, sens în care, Sindicatul Naţional ‘Loteria Română’ susţine şi sprijină mandatarea în funcţia de Director General a domnului Croitoru Alexnadru-Mircea. Ne exprimăm speranţa că datorită contribuţiei noului Director General, relaţiile dintre conducerea companiei şi sindicatul reprezentativ se vor dezvolta dinamic într-o atmosferă de încredere şi respect reciproc şi considerăm de asemenea că această numire va contribui la creşterea calităţii activităţii de bază şi la crearea unor condiţii optime de natură a impulsiona creşterea veniturilor salariaţilor companiei. Sindicatul Naţional ‘Loteria Română’, sindicat reprezentativ la nivel de unitate, îi transmite noului Director General mult succes în noua activitate şi totodată asigură membrii de sindicat şi, în aceeaşi măsură, ceilalţi salariaţi că-şi va menţine aceeaşi atitudine verticală menită a aduce bunăstare şi progres salariaţilor CNLR-SA!”, se arată în comunicatul Sindicatului Naţional “Loteria Română”.

Loteria Română intră într-o eră New Generation. Comunicatul oficial al CNLR-SA
Loteria Română intră într-o eră New Generation. Comunicatul oficial al CNLR-SA

Cine este Alexandru Croitoru, noul director general al Loteriei Române

Alexandru Croitoru nu este la primul mandat în fruntea Loteriei Române, acesta deţinând funcţia de director general pentru o scurtă perioadă de timp, între 28 septembrie şi 11 octombrie 2017. Din moment ce durata mandatului era doar de patru luni, Alexandru Croitoru a considerat că timpul scurt nu-i permitea să iniţieze şi să implementeze noi proiecte în cadrul CNLR-SA. Din acest motiv a revenit pe poziţia anterioară numirii în funcţia de director genereal, respectiv Director al Direcţiei Reţea Vânzări.

Loteria Română intră într-o eră New Generation
Loteria Română intră într-o eră New Generation

Din 2008 şi până în prezent, Alexandru Croitoru a lucrat pentru Compania Naţională “Loteria Română”, unde la început a fost prezentator TV al emisiunilor CNLR-SA. Mai exact, în perioada 2008-2016, noul director general al Loteriei Române a prezentat tragerile loto, emisiuni de pariuri sportive “1X2 Pariloto” şi alte evenimente, a participat la elaborarea şi redactarea textelor de prezentare, a contribuit la îmbunătăţirea formatului emisiunii de tragere loto în vederea creşterii calităţii imaginii CNLR-SA, a reprezentat compania, în baza relaţiillor de reprezentare, pe probleme specifice postului şi a contribuit la îmbunătăţirea formatului emisiunilor TV ale CNLR-SA. Între 12 august 2016-27 septembrie 2017 şi 12 octombrie 2017-10 aprilie 2019, Alexandru Croitoru a deţinut funcţia de Director al Direcţiei Reţea Vânzări.

Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care...
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Sortiment de chipsuri scos de la vânzare. Risc mare de alergii pentru consumatorii...
Sortiment de chipsuri scos de la vânzare. Risc mare de alergii pentru consumatorii sensibili
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic,...
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic, credința lui e falsă”
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura...
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura șansă a fost să-L simt pe Dumnezeu”