News

Cum vă puteți înscrie pentru marele premiu al Loteriei Vaccinării! Extragerea este pe 31 decembrie și puteți câștiga 1 milion de lei

Cum vă puteți înscrie pentru marele premiu al Loteriei Vaccinării! Extragerea este pe 31 decembrie și puteți câștiga 1 milion de lei. FANATIK îți prezintă pas cu pas întreg procesul
27.12.2021 | 21:49
Cum va puteti inscrie pentru marele premiu al Loteriei Vaccinarii Extragerea este pe 31 decembrie si puteti castiga 1 milion de lei
ADVERTISEMENT

Ne apropiem de finalul Loteriei Vaccinării, un final care va avea loc vineri, 31 decembrie. Atunci vor fi ținute și ultimele extrageri și se va acorda și marele premiu de 1 un milion de lei.

Nu doar un om va termina ziua mai bogat – există și alte premii atractive, în condițiile în care fiecare participant va avea patru șanse de câștig.

ADVERTISEMENT

Cum te înscrii pentru marele premiu al Loteriei Vaccinării!

Trebuie să știți că pentru Loteria Vaccinării vă puteți înscrie până vineri, 31 decembrie 2021, ora 12:00. În ultima zi a anului vor avea loc cea de-a paisprezecea extragere săptămânală, cea de-a treia extragere lunară, extragerea pentru premiul de 500.000 de lei și extragerea pentru premiul de 1.000.000 de lei.

Ca de fiecare dată, rezultatele acestor extrageri vor fi afișate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, dar și pe site-ul Ministerului Economiei și pe cel al Ministerului Sănătății

ADVERTISEMENT

Așa cum bine știți, până în acest moment, au fost acordate 13 premii săptămânale fiecare în valoare de 100.000 de lei. De asemenea, s-au dat două premii lunare a câte 300.000 de lei și 1.040 de premii a câte 10.000 de lei.

În total, 1.139 de premii, în valoare totală de 15 milioane de lei, au fost în joc la Loteria de Vaccinare, iar marele premiu are valoarea de  1.000.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cum s-a înființat Loteria Vaccinării

Încă de la început s-a anunțat că Loteria de Vaccinare se va desfășura pe parcursul a 14 săptămâni. Aceasta a avut loc practic în perioada 3 octombrie – 31 decembrie 2021. S-au bifat în total 19 extrageri organizate în zilele de duminică/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni,

 • 14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână
 • 3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună (octombrie, noiembrie, decembrie)
 • 2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămână a acțiunii.
ADVERTISEMENT

La Loteria de Vaccinare se vor acorda un număr total de 1.139 premii în valoare totală de 15.000.000 de lei, după cum urmează:

 • 81 de premii săptămânale (80 de premii a câte 10 000 lei + 1 premiu mare săptămânal de 100.000 lei)
 • 3 premii lunare, (câte 1 premiu în ultima săptămâna a fiecărei luni de 300.000 lei)
 • 2 premii la finalul Loteriei Programului național de vaccinare, respectiv în luna decembrie, săptămâna 14, respectiv 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

Așa cum am mai specificat, fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea 4 șanse de câștig, respectiv posibilitatea de a câștiga 4 premii. Vorbim despre 1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

La extragerile finale vor participa numerele de ordine cuprinse în intervalul dintre cifra 1, reprezentând numărul de ordine al primului participant înscris în săptămâna 1, și cifra care indică numărul de ordine al ultimului participant, înscris în săptămâna 14.

De remarcat că înscrierile pentru ultima extragere, cea de-a 14-a, au început încă de vineri, 24 decembrie, de la ora 12:00. Ultimul număr de ordine care a participat la cea de-a 13-a extragere a fost 3.367.675.

Numerele extrase la extragerile finale vor reprezenta numerele de ordine câștigătoare ale premiului de 1.000.000 lei și ale premiului de 500.000 lei, care vor avea loc în data de 31.12.2021.

Cum te poți înscrie la Loteria Vaccinării

În primul rând trebuie să știți că înscrierea la Loteria de Vaccinare se realizează pe portalul https://certificat-covid.gov.ro. Aveți nevoie de Codul Numeric Personal. După generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opțiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei pași simpli

La pasul 1 trebuie să confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei. Urmează pasul 2, unul în care confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.
Într-un final, la pasul 3 vă înscrieți la Loteria Vaccinării.

După parcurgerea celor trei pași, cei înscriși vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi și numărul unic de participare.

Instrucțiunile pentru înscriere la Loteria de Vaccinare, în detaliu:

 • Accesare site https://certificat-covid.gov.ro
 • Autentificare: se introduce adresa de e-mail
 • Verificare e-mail: link de autentificare
 • Accesare e-mail primit de la platforma “Certificate COVID”
 • Accesare buton “Autentificare”
 • Identificare certificate de vaccinare al persoanei pentru care se va inregistra participarea la loterie;
 • Accesare buton “Vizualizare certificate”
 • Selectare optiune “De acord cu regulamentul si conditiile de participare”;
 • Selectare optiune “De acord cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sanatatii, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si C.N.L.R.”;
 • Selectare optiune “PARTICIPA LA LOTERIA DE VACCINARE”

De remarcat că după înscriere, participantului i se va acorda un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație (înscrierea va porni cu numărul de ordine 1 pentru primul participant înscris) și va continua pentru toate extragerile până la finalizarea acțiunii, respectiv în data de 31.12.2021, ora 12:00.

Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP.

După finalizarea operațiunii de înscriere se va putea vizualiza numărul de ordine alocat. Numărul de ordine alocat în urma înscrierii participantului în vederea participării la extrageri se va transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat în aplicație.

Cum își pot ridica premiile fericiții câștigători

Persoanele care reușesc să câștige trebuie să știe că au la dispoziție maximum 30 de zile de la data extragerii pentru a-și revendica premiul. Atenție, dacă depășiți acest termen nu mai aveți din dreptul de a solicita banii.

Câștigătorii premiilor mari ale extragerii au termen de 30 de zile să ridice premiul de la sediul central din București al Loteriei Române, pe baza actului de identitate, în intervalul orar 9:00 – 14:00, de marți până vineri.

Ceilalți 80 de câștigători ai extragerii săptămânale își pot ridica premiile de la punctele de lucru județene ale Loteriei Române, pe baza actului de identitate, de marți până vineri, în intervalul orar 9:00 – 14:00, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data extragerii. Important de știut, premiile se impozitează conform legislației în vigoare

ADVERTISEMENT