Fotbal international

Lothar Matthaus l-a găsit pe “noul Messi” la Campionatul Mondial 2022: “Să fiţi cu ochii pe el”

Lothar Matthaus a vorbit înainte de Spania - Germania, din Grupa E de la Campionatul Mondial 2022, şi a anunţat cine poate să fie urmaşul lui Lionel Messi
26.11.2022 | 12:58
Lothar Matthaus la gasit pe noul Messi la Campionatul Mondial 2022 Sa fiti cu ochii pe el
Cine este jucătorul pe care Lothar Matthaus îl consideră drept "noul Messi"
ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 21:00, Spania şi Germania se vor duela în Grupa E de la Campionatul 2022, iar meciul este de cod zero pentru nemţi. Cu o înfrângere, selecţionata lui Hansi Flick ar fi eliminată matematic. Înaintea partidei, Lothar Matthaus a oferit un interviu în Marca.

Cine este jucătorul pe care Lothar Matthaus l-a lăudat înaintea meciului Spania – Germania: “Este următorul Messi”

Lothar Matthaus l-a lăudat pe Jamal Musiala, unul dintre cei mai tineri componenţi ai lotului lui Hansi Flick. Fostul mare internaţional german susţine că fotbalistul de 19 ani îi poate călca pe urme lui Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

“El este următorul Messi. Să fiţi cu ochii pe el. Este un jucător excelent, concentrat 100% pe fotbal. Nimic nu-l distrage. Foarte profesionist, foarte inteligent şi pasionat de joc. Sunt un mare fan al lui încă de acum câţiva ani, când l-am văzut prima dată”, a declarat Lothar Matthaus.

Ce spune Lothar Matthaus despre meciul Spania – Germania, care îi poate trimite acasă pe nemţi

În opinia lui Lothar Matthaus, meciul dintre Spania şi Germania ar putea să fie unul dintre cele mai frumoase de la Campionatul Mondial 2022. Acesta şi-a adus aminte şi de ultima confruntare directă, când ibericii i-au umilit pe nemţi, scor 6-0.

ADVERTISEMENT

“Dacă mă gândesc la ultimul meci, senzaţiile nu sunt dintre cele mai bune. Dar asta e deja în trecut şi mâine (n.r. duminică) va fi o nouă zi. Sunt cele două favorite ale grupei, dar nu trebuie să desconsiderăm Japonia.

Va trebui să luptăm pentru fiecare metru de teren. Cred că nemţii respectă mult Spania, care are o echipă mare. Va fi una dintre cele mai frumoase partide de la turneul final.

ADVERTISEMENT

Gavi şi Pedri vor fi liderii generaţiei viitoare şi Luis Enrique le acordă deja multă încredere, iar acest lucru este foarte important pentru ei. Spaniolii scot mereu valori noi”, a comentat fostul internaţional german.

Aşteptările lui Lothar Matthaus de la naţionala Germaniei la CM 2022

Lothar Matthaus a vorbit şi despre situaţia naţionalei Germaniei, care a pierdut primul meci de la Campionatul Mondial 2022, 1-2 cu Japonia. Acesta susţinte că atmosfera în cadrul lotului nu este una prea bună după startul modest.

ADVERTISEMENT

“Acum patru ani am eşuat în Rusia, dar în Qatar cred că va fi diferit, chiar dacă a fost înfrângerea cu Japonia. Flick este conectat cu jucători şi am încredere în el. Îl cunosc foarte bine şi trebuie să arătăm o altă faţă. S-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat în primul meci şi sper să fie un semnal. Acum, după această înfrângere, atmosfera nu este cea mai bună”, a concluzionat Lothar Matthaus.

ADVERTISEMENT