Pariuri sportive

Loto Win for Life – Strategii verificate și altgoritmi care merită încercați

29.09.2018 | 21:01
Loto Win for Life  Strategii verificate si altgoritmi care merita incercati
Loto Win for Life

Inspirați de o loterie similară lansată cu multă vreme înainte în Statele Unite, italienii și-au creat propria lor loterie Win For Life în anul 2009. Iar sistemul de joc i-a cucerit pe participanți încă de la prima ediție, aceștia jucând pentru un sistem 10 din 20, mult mai avantajos decât sistemul 6/49 care funcționează în România spre exemplu.

Loto Win for Life în oferta caselor de pariuri

Extragerile au loc zilnic, de dimineața până seara, și nu doar italienii pot participa, ci toți pasionații de pariuri din întreaga lume, prin intermediul agențiilor online. Aproape orice casă de pariuri online licențiată în România are în ofertă loteria Win For Life Italia. NetBet, Superbet sau Casa Pariurilor sunt doar câteva dintre agențiile care le pun la dispoziție clienților lor posibilitatea de a paria la această loterie. Rezultatele fiecărei extrageri pot fi aflate la puțină vreme după ce se întâmplă tot de pe site-urile agențiilor, în cadrul secțiunii de loto.

Îți prezentăm în continuare și două strategii avantajoase de pariat pentru Loto Win For Live. Nu uita însă că pariurile reprezintă un joc de noroc, cu atât mai mult la loterie, așa că informează-te bine înainte să pariezi și joacă sume de bani pe care ți le permiți. Mai mult detalii despre pariuri sportive poți găsi pe site-ul de specialitate betmag.ro 

Strategii verificate și altgoritmi care merită încercați

Sistemul Martingale, foarte utilizat și în pariurile sportive, se poate dovedi avantajos în cadrul Loto Win for Life. Cota medie pentru fiecare număr extras este în jur de 1.95-2.00, ceea ce înseamnă că îți poți dubla câștigul. Martingale constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. În momentul când ai câștigat, o iei de la capăt.

  • Pariezi 5 lei pe numărul 10 – ai pierdut 5 lei
  • Pariezi 10 lei pe numărul 10 – ai pierdut 10 lei
  • Pariezi 20 lei pe numărul 10 – ai câștigat 40 lei

Practic, după trei extrageri, conform exemplului de mai sus, te poți alege cu un câștig net de 5 lei. Sistemul Martingale poate fi și riscant. Câtă vreme câștigi după 7-8 extrageri, ești avantajat. Însă, dacă numărul pe care dublezi miza nu iese de 14-15 ori la rând, e foarte posibil să nu mai ai bani în cont, așa că mare grijă.

Sistemul Fibonacci este oarecum asemănător sistemului Martingale, doar că mizele se împart altfel și ai nevoie de o cotă de minimum 3.00 ca să ieși pe profit. Cea mai bună variantă pentru Loto Win for Life este să joci la sistem 2/3, unde cota medie este 3.30. Cum funcționează sistemul Fibonacci? Practic, vei fi nevoie să pariezi pe același sistem suma precedentelor două mize, iar după ce câștigi o iei de la capăt (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 etc).

  • Pariezi 1 leu pe sistem 2/3 – ai pierdut 1 leu
  • Pariezi 1 leu pe sistem 2/3 – ai pierdut 1 leu
  • Pariezi 2 lei pe sistem 2/3 – ai pierdut 2 lei
  • Pariezi 3 lei pe sistem 2/3 – ai pierdut 3 lei
  • Pariezi 5 lei pe sistem 2/3 – ai câștigat 16,5 lei