Sport

Lotul lui Mirel Rădoi, analizat la sânge: „Din păcate, se ajunge prea ușor la echipa națională!”

Lotul lui Mirel Rădoi pentru meciurile cu Liechtenstein, Islanda și Macedonia de Nord a fost analizat riguros.
24.08.2021 | 20:16
Lotul lui Mirel Radoi analizat la sange Din pacate se ajunge prea usor la echipa nationala
ADVERTISEMENT

Ianis Zicu și Bogdan Stelea au comentat alegerile lui Mirel Rădoi în privința lotului, punctând mai multe aspecte pe care nu le-au considerat folositoare pentru „tricolori”.

Ianis Zicu a remarcat faptul că la naționala României se ajunge din ce în ce mai ușor, ceea ce în timpul în care el era fotbalist nu se întâmpla, amintind de faptul că Ionel Dănciulescu și Claudiu Niculescu nu erau convocați, deși erau unii dintre golgheterii Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Lotul lui Mirel Rădoi, analizat la sânge

Lotul lui Mirel Rădoi a fost analizat la sânge de către Ianis Zicu și Bogdan Stelea, care au remarcat mai multe probleme ale fotbalului românesc.

Ianis Zicu a comentat situația atacanților de la naționala României, Mirel Rădoi convocându-i alături de Denis Alibec pe Dennis Drăguș și pe Jovan Markovici: „Din păcate, în acest moment, se ajunge prea ușor la echipa națională. Îl înțeleg pe Mirel, nu sunt multe variante în acest moment”.

ADVERTISEMENT

„Nu mai spun că pe vremea mea, Dănciulescu și Niculescu nu erau convocați la națională, dar ei erau golgheterii campionatului”, a mai spus Ianis Zicu, la TV DigiSport.

„Nimeni nu e interesat de turbulențele din viața personală!”

Bogdan Stelea a comentat și el decizia lui Mirel Rădoi de a-l convoca pe Dennis Drăguș, atacant care i se pare promițător, dar pe care l-a avertizat că trebuie să lase la o parte problemele personală și să le ofere fanilor momente frumoase, cum se așteaptă suporterii „tricolorilor”:

ADVERTISEMENT

„Cu tot respectul, mie mi-e greu să cred că ne calificăm la Campionatul Mondial. Drăguș e un vârf care promitea și promite foarte multe”.

„Nimeni nu e interesat de turbulențele din viața personală, suporterii vor să joci, și noi jucam cu probleme din viața personală, când joci la națională ești bărbat și trebuie să dovedești maturitate, nu stă nimeni după tine”, a mai spus Bogdan Stelea.

ADVERTISEMENT

Lotul ales de Mirel Rădoi:

  • Portari: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 6/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);
  • Fundași: Mario Camora (CFR Cluj, 4/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 64/0), Virgil Ghiță (Farul Constanța, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 10/1), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 15/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 0/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 25/0);
  • Mijlocași: Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 14/2), Andrei Cordea (FCSB, 0/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 18/1), Dennis Man (Parma/Italia, 9/1), Marius Marin (Pisa/Italia, 0/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 30/2), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 2/0), Darius Olaru (FCSB, 1/0), Dorin Rotariu (Ludogoreț/Bulgaria, 10/1), Deian Sorescu (Dinamo București, 2/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Florin Tănase (FCSB, 9/1);
  • Atacanți: Denis Alibec (CFR Cluj, 19/2), Denis Drăguș (Standard Liege/Belgia, 2/0), Jovan Markovici (Universitatea Craiova, 0/0)
ADVERTISEMENT
Tags: