16 sportive din lotul naţional, din cantonament, DIRECT la spital!

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
30/07/2016, 10:41
16 sportive din lotul naţional, din cantonament, DIRECT la spital! GALERIE FOTO

16 sportive care fac parte din lotul naţional de junioare la polo au ajuns de urgenţă, vineri seară, la spital cu vărsături şi dureri abdominale.

În urma analizelor făcute medicii au constatat că tinerele, care se aflau în cantonament în Poiana Braşov, de la începutul săptămînii, au ajuns în situaţia asta din cauza unei toxiinfecţii alimentare.

Sportivele susţin şi ele că principala cauză ar fi alimentaţia: “Noi credem că a fost din cauza cinei că am mîncat caşcaval pane şi după am mîncat frigărui şi noi credem că din cauza aia a fost.”

“Ar mai fi şi problema igienei tacîmurilor, foarte defectuoase. Nu sînt spalate tacîmurile, nici paharele nici nimic, sînt doar refolosite”, a spus o altă sportivă care a ajuns la spital.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×