ADVERTISEMENT
Sporturi

Lotul olimpic de judo, antrenament în zăpadă la Poiana Brașov. Sportivele au dat la lopată. Video

Autor: Traian Terzian | 17.03.2021 | 12:11
Lotul olimpic de judo, antrenament în zăpadă la Poiana Brașov. Sportivele au dat la lopată. Video
Lotul olimpic feminin de judo se află în cantonament la Poiana Brașov și se antrenează pe zăpadă în condiții extrem de grele. Sursă foto: Facebook Cozmin Gusa

Lotul olimpic feminin de judo se află în cantonament la Poiana Brașov și se antrenează pe zăpadă în condiții extrem de grele.

ADVERTISEMENT

Cu gândul la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fetele antrenorului Florin Bercean se pregătesc intens pentru următoarele competiții internaționale.

La ultimul mare eveniment din lumea judo-ului, Open-ul de la Praga, delegația României a obținut trei medalii de aur și una de bronz, lucru care dă mari speranțe pentru JO.

ADVERTISEMENT

Antrenament în zăpadă pentru fetele din lotul olimpic de judo

După competiția din capitala Cehiei, lotul feminin de judo al României a plecat într-un cantonament la Poiana Brașov, iar sportivele au nimerit o vreme câinească antrenându-se pe zădadă și frig.

”Florin Bercean, surprins de ninsoarea abundentă, le-e oferit și el o surpriză olimpicelor din judo pe care le antrenează în Poiana Brașov: un antrenament dur, cu nume de cod ‘NINSOAREA MIEILOR’. Să fie primit!”, a scris președintele FR Judo, Cozmin Gușă, pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Înainte de începerea ședinței de pregătire, fetele din lotul olimpic de judo au pus mâna pe lopeți și au trecut la deszăpezirea mașinilor aflate în fața hotelului unde sunt cazate, totul sub atenta îndrumare a antrenorului Florin Bercean.

ADVERTISEMENT

La Open-ul de la Praga, medaliile de aur au fost aduse de Monica Ungureanu (48 de kilograme), Adrian Șulcă (73 de kilograme) și Laris Borș (66 de kilograme), iar cea de bronz a fost cucerită de Petr Zhukov (66 de kilograme).

Această reușită a venit după ce în urmă cu o săptămână Alexandru Raicu s-a impus la Grand Slam-ul de la Tel Aviv. Japonezul Kohei Oishi este marele artizan al medaliei de aur obținută de delegația României la Grand Slam-ul de judo de la Tel Aviv, el fiind antrenorul lui Alex Raicu.

ADVERTISEMENT

În toamna anului trecut, la Campionatele Europene de Tineret şi Juniori, România a obţinut medalii de argint şi bronz, prin Eduard Şerban şi Alex Creţ.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!