Fotbal intern

Lotul României pentru meciurile cu Spania și Malta din preliminariile Euro 2020! Premieră istorică: FCSB și Dinamo nu au niciun jucător convocat

30.08.2019 | 12:41
Lotul Romaniei pentru meciurile cu Spania si Malta din preliminariile Euro 2020 Premiera istorica FCSB si Dinamo nu au niciun jucator convocat

Selecționerul României, Cosmin Contra a anunțat lotul de 24 de jucători convocat pentru meciurile cu Spania și Malta, din preliminariile Euro 2020. Este o premieră istorică la naționala României, niciun jucător de la FCSB și Dinamo nu a fost convocat. 

Lotul României pentru meciurile cu Spania și Malta din preliminariile Euro 2020! Niciun jucător de la FCSB și Dinamo

U Craiova are doi jucători convocați: pe Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău, iar campioana CFR Cluj dă trei jucători la lotul național: Mihai Bordeianu (debutant), Ciprian Deac și Adrian Păun, aflat și el la debut. Dan Petrescu a făcut lobby pentru Adiță Păun la națională și spunea după meciul cu Sepsi că jucătorul său nu are cum să lipsească din prima reprezentativă.

Lotul convocat de Cosmin Contra: 

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 61/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), Ionuț Radu (Genoa, 0/0)

Fundași: Romario Benzar (Lecce, 15/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 54/0), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa, 4/0), Dragoș Grigore (Ludogorets, 36/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár, 0/0), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep, 16/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 10/0)

Mijlocași: Alexandru Chipciu (Anderlecht, 44/6), Răzvan Marin (Ajax, 17/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 31/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 4/0) Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 0/0), Paul Anton (Krylya Sovetov, 9/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 20/4), Ianis Hagi (Genk, 5/0), Alexandru Maxim (Mainz, 36/3), Gheorghe Grozav (Kisvárda, 28/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 33/12), George Pușcaș (Reading, 8/4), Florin Andone (Brighton, 21/1).

Lotul României pentru meciurile cu Spania și Malta din preliminariile Euro 2020! Premieră istorică FCSB și Dinamo nu au niciun jucător convocat (1)
Lotul României pentru meciurile cu Spania și Malta din preliminariile Euro 2020! Premieră istorică FCSB și Dinamo nu au niciun jucător convocat

România – Spania, joi, de la 21:45 pe Arena Națională! Trei zile mai târziu jucăm la Ploiești cu Malta

Reunirea tricolorilor este programată duminică, pe 1 septembrie la Mogoșoaia. De la ora 18:30, România va avea primul antrenament înainte de meciurile cu Spania și Malta, din preliminariile Euro 2020. Ambele meciuri se vor disputa pe teren propriu.

Joi, pe 5 septembrie, de la ora 21:45, România va juca pe Arena Națională împotriva Spaniei, într-unul dintre cele mai interesante meciuri din grupa F, iar trei zile mai târziu, la Ploiești, va avea loc meciul împotriva Maltei.

Lotul României pentru meciurile cu Spania și Malta din preliminariile Euro 2020! Premieră istorică FCSB și Dinamo nu au niciun jucător convocat (1)
Lotul României pentru meciurile cu Spania și Malta din preliminariile Euro 2020! Premieră istorică FCSB și Dinamo nu au niciun jucător convocat

Preliminariile se vor încheia în acest an calendaristic. România va mai avea de evoluat în octombrie cu Feroe și Norvegia, iar luna noiembrie va fi una de foc. “Tricolorii” vor evolua cu Suedia și Spania, ceea ce ar putea fi meciurile decisive pentru calificarea la turneul final.