Carousel hot news

Lotul Stelei a plecat spre Skopje. Absenţe de marcă pentru Reghecampf

În această dimineaţă, jucătorii Stelei au plecat spre Skopje, acolo unde vor disputa returul contra lui Vardar, echipă pe care au învins-o în tur cu scorul de 3-0. Din lotul deplasat de...
22.07.2013 | 12:07
Lotul Stelei a plecat spre Skopje. Absenţe de marcă pentru Reghecampf

În această dimineaţă, jucătorii Stelei au plecat spre Skopje, acolo unde vor disputa returul contra lui Vardar, echipă pe care au învins-o în tur cu scorul de 3-0. Din lotul deplasat de Laurenţiu Reghecampf în Macedonia nu fac parte Cristi Tănase şi Vlad Chiricheş. Ultimul nu a fost folosit în partida cu Ceahlăul şi va fi menajat şi în returul cu Vardar, în ciuda faptului că medicii au asigurat că nu are nimic grav, ci doar o contractură musculară. Cristi Tănase a suferit şi el o accidentare uşoară în meciul cu Ceahlăul, din prima etapă a Ligii I, scor 2-1. De asemnea, din lotul Stelei nu face parte nici Leandro Tatu, în urmă cu pregătirea fizică.

Steliştii se tem de agresivitatea fanilor macedoneni, motiv pentru care au inclus şi cîţiva bodzguarzi în delegaţia care a făcut deplasarea la Skopje. Partida Vardar Skopje – Steaua, retur din turul II preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la 21:45, şi va fi transmisă de ProTV.

Echipa probabilă a Stelei: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, Stanciu, Iancu – Nikolici.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri