Lotul Universității Craiova a fost lovit de COVID-19! Oltenii au doi jucători infectați. Exclusiv

EXCLUSIV FANATIK
Razvan Iova - Craiova   
în Universitatea Craiova
30/09/2020, 15:26
Lotul Universității Craiova a fost lovit de COVID-19! Oltenii au doi jucători infectați. Exclusiv EXCLUSIV FANATIK
Lotul Universității Craiova a fost lovit de COVID-19! Oltenii au doi jucători infectați. Exclusiv FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Problemele legate de coronavirus dau mari bătăi de cap fotbalului românesc. Speranțele că spectatorii vor intra curând pe stadioane se năruiesc, mai ales că România a atins un nou record în ceea ce privesc infectările cu COVID-19.

Chiar dacă Universitatea Craiova a gestionat destul de bine situația și a avut a avut toate condițiile necesare pentru a evita problemele, se pare că nici elevii lui Cristiano Bergodi nu au fost lipsiți de ghinion.

Clubul din Bănie a emis un comunicat în care anunță că lotul Universității Craiova a fost lovit de COVID-19. FANATIK anunță în exclusivitate numele celor doi.

Lotul Universității Craiova a fost lovit de COVID-19! Doi jucători și un membru al staff-ului auxiliar au fost testați pozitiv

„La începutul acestei săptămâni a avut loc o nouă testare COVID-19, doi fotbaliști fiind depistați pozitiv, dar și o persoană din cadrul personalului auxiliar. Din fericire, aceștia sunt asimptomatici,” stă scris în comunicatul emis de Universitatea Craiova.
FANATIK anunță că Paul Papp și Alexandru Tudorie sunt cei doi jucători ai oltenilor infectați cu COVID-19, iar a treia persoană este o bucătăreasă.  Ambii au fost transferați în această vară. Dacă fundașul nu a apucat să debuteze pentru Știința, Tudorie a prins câteva minute în partida cu FC Argeș, în etapa trecută.
„Mă bucur că am debutat și sper să fiu sănătos, să nu mai am parte de accidentări. A fost o perioadă grea, pentru că nu-i ușor să fii transferat și să nu apuci să joci niciun mci oficial, să te accidentezi. Dar mă bucur că a trecut totul și sper să nu mai existe accidentări.
Îl felicit pe Elvir pentru goluri și mă bucur pentru el. Mă bucur că echipa câștigă, ceea ce este foarte important. Când o să fiu introdus în teren, o să-mi fac treaba cât mai bine, o să dau totul pentru această echipă. Avem 5 victorii din 5 meciuri, deci e bine! E devreme să vorbim despre titlu. Trebuie să rămânem modești, să luăm fiecare joc în parte ți să le câștigăm,” a declarat jucătorul, după meci, pentru Digi Sport.

Conducerea clubului s-a externat și se află într-o stare bună

Staff-ul administrativ și staff-ul tehnic al Universității Craiova au fost lovite de noul tip de virus. Acționarul princial al oltenilor, Mihai Rotaru, a fost cel mai grav, fiind internat și a avut mari probleme legate de sistemul respirator. Din fericire, Rotaru a fost externat, iar situația sa este îmbunătățită.

,Suntem bine, acum, toți. Am ieșit din izolare. Da, Mihai Rotaru a fost externat. Cred că s-a înțeles greșit. Nu înseamnă că la toată lumea e o anumită gravitate. Sportivii, având un sistem imunitar mai bun, pot să treacă mai ușor. Dar nu e nicio regulă la ce am văzut”, a declarat președintele Sorin Cârțu.

Mihai Rotaru, Sorin Cârțu, Marcel Popescu și Ovidiu Costeșin sunt oamenii din conducerea Universității care au câștigat lupta cu virusul. De asemenea, „principalul” Cristiano Bergodi, „secundul” Gigi Ciurea preparatorul fizic Cornel Blejan, team-managerul Lucian Pretorian, maseorii Radu Rinderiu și Ovidiu Blendea au avut și ei probleme, dar și un jucător, Stephan Drăghici.


(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Poli Iași: 1,78 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×