Life

Celebrul Louie Anderson din “Viața cu Louie” a murit la 68 de ani. Cauza decesului

Louie Anderson, renumitul actor din serialul „Viața cu Louie”, a încetat din viață la vârsta de 68 de ani. Comediantul era internat într-un spital din Las Vegas.
21.01.2022 | 18:24
Celebrul Louie Anderson din Viata cu Louie a murit la 68 de ani Cauza decesului
Louie Anderson, actorul din Viața cu Louie, a murit. Boala de care suferea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Regretatul actor a fost diagnosticat cu o boală cumplită care în cele din urmă i-a fost fatală. Vedeta americană a aflat că are limfom difuz cu celule B mari (DLBCL), o formă de cancer foarte gravă.

Louie Anderson primea tratament pentru afecțiunea sa, acesta fiind și motivul pentru care era internat într-o unitate medicală din Las Vegas. Din păcate, a pierdut lupta cu boala.

ADVERTISEMENT

Potrivit unei publicații din străinătate cunoscutul comediant a decedat în cursul dimineții, după ce organismul său a cedat în fața cancerului agresiv.

Louie Anderson, actorul din Viața cu Louie, a murit. Boala de care suferea

Louie Anderson suferea de o formă gravă de limfom, o afecțiune malignă care atacă limfocitele B, răspunzătoare cu producția de anticorpi ce ajută organismul să lupte cu infecțiile.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor statistici în fiecare an sunt diagnosticați 18.000 de adulți cu această afecțiune, și asta numai în Statele Unite ale Americii, medicii precizând că e o boală „potențial vindecabilă”.

Din păcate, afecțiunea l-a afectat pe celebrul actor american, care în plus, avea și probleme cu greutatea. De altfel, una dintre primele sale glume pe scenă a fost legată de acest aspect.

ADVERTISEMENT

„Prima mea gumă pe scenă, a fost: «Nu pot să stau mult, sunt între mese»”, își amintea regretatul Louie Anderson în urmă cu ceva timp, conform TMZ.

Cine a fost actorul Louie Anderson și ce roluri a jucat în cariera sa

Louie Anderson avea în spate o carieră de peste 30 de ani, însă rolul care l-a consacrat a fost cel din serialul „Viața cu Louie”, care a apărut pentru prima oară pe micile ecrane în anul 1994.

ADVERTISEMENT

Producția a fost filmată până la sezonul cu numărul 5, regretatul actor interpretând rolul unui copil de 8 ani care trăiește Cedar Knoll, Wisconsin. Întâmplările din viața acestuia au fost difuzate prima dată pe Fox Kids, iar apoi pe Jetix.

Câștigător a trei premii Emmy, Louie Anderson a jucat și în comedia de mare succes din anii ’80, „Coming to America”, alături de Eddie Murphy.

Ulterior, producătorii l-au dorit și în continuarea care a fost lansată anul trecut. Filmul este regizat de Craig Brewer, care a câștigat Premiul Publicului la Festivalul de Film Sundance, în 2005.

Actorul a fost surprins să afle că a fost inclus în distribuția filmului original. Se pare că producătorii filmului au insistat ca între personajele producției să fie și un alb. Dezvăluirea a fost făcută de Eddie Murphy, într-o emisiune NBC.

ADVERTISEMENT