Fotbal international

Louis Munteanu, „dublă” cu AC Milan U19 și șansa de a se duela cu Dennis Man și Mihăilă. Video

06.03.2021 | 21:57
Louis Munteanu dubla cu AC Milan U19 si sansa de a se duela cu Dennis Man si Mihaila Video
ADVERTISEMENT

Transferat de Fiorentina de la Viitorul Constanța, atacantul român Louis Munteanu a avut o evoluție fantastică în tricoul echipei de tineret a formației viola, contra celor de la AC Milan.

Atacantul în vârstă de 18 ani a marcat de două ori în poarta micilor „rossoneri” și i-a impresionat pe oficialii trupei de pe stadionul Artemio Franchi.

ADVERTISEMENT

Evoluția sa l-a determinat pe antrenorul Cesare Prandelli să îl cheme pe Munteanu la prima echipă, pentru meciul cu Parma, care va avea loc duminică, de la ora 16:00, în Serie A.

Louis Munteanu, recital în tricoul Fiorentinei. Dublă contra lui AC Milan la U19

Vestea convocării pe lista preliminară pentru Euro 2021 a naționalei de tineret, pare să îl fi motivat pe tânărul atacant al Fiorentinei, Luis Munteanu. Acesta a reușit o dublă în poarta echipei U19 a lui AC Milan.

ADVERTISEMENT

Integralist în meciul cu echipa de tineret a fostului lider din Serie A, Luis Munteanu a marcat în minutele 55 și 87, fiind omul meciului pentru echipa sa. El a mai marcat, în acest sezon, și contra echipelor U19 ale lui Inter, AS Roma și Atalanta.

Victoria Fiorentinei U19 cu AC Milan este una destul de importantă, întrucât formația viola se află doar pe locul 13 în clasament, la această categorie de vârstă.

ADVERTISEMENT

Convocat la prima echipă. S-ar putea duela cu Dennis Man și Mihăilă

Golurile lui Louis Munteanu l-au convins pe Cesare Prandelli că atacantul poate fi o soluție și pentru prima echipă a celor de la Fiorentina. Experimentatul antrenor a decis să îl convoace pe român în lotul pentru meciul cu Parma.

Duelul dintre Fiorentina și echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă va avea loc duminică, de la ora 16:00 și este una vitală pentru ambele echipe. Fiorentina este la 6 puncte sub primul loc ce asigură rămânerea în Serie A.

ADVERTISEMENT

Nici Fiorentina nu stă prea liniștită, fiind pe 16, cu doar cinci puncte deasupra locului 18, care duce direct în Serie B. Mai mult decât atât, Torino are două meciuri în minus, astfel că distanța dintre Fiorentina și locul 18 ar putea ajunge să fie de doar patru puncte.

ADVERTISEMENT