Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Louis Munteanu, înapoi la Farul! A fost prezentat oficial. Update exclusiv

Louis Munteanu s-a întors la Farul Constanţa. Anunţul a fost făcut în direct la FANATIK SUPERLIGA şi, câteva ore mai târziu, confirmat de clubul de la malul mării.
18.08.2023 | 15:39
Louis Munteanu inapoi la Farul A fost prezentat oficial Update exclusiv
Louis Munteanu, înapoi la Farul! Transfer rezolvat. „Facem ultimele acte”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-08-2023
12:47

Louis Munteanu a revenit la Farul! Clubul confirmă mutarea anunţată la FANATIK SUPERLIGA

Louis Munteanu a revenit la Farul Constanţa. Atacantul care a pus umărul serios la câştigarea titlului în sezonul trecut a revenit la echipa lui Hagi, împrumut pe încă un an, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate: 

“Farul Constanța și AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formația noastră pentru sezonul 2023-2024.

În vârstă de 21 de ani, pe care i-a împlinit în luna iunie, Louis Munteanu a fost unul dintre artizanii titlului obținut de Farul Constanța în sezonul 2022-2023, în care a marcat 10 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 29 de meciuri disputate în alb-albastru.

Bine ai revenit, Louis, și cel puțin la fel de multe realizări alături de Farul și în acest campionat!”, se arată în comunicatul campioanei. 

Louis Munteanu a revenit la Farul.
Louis Munteanu a revenit la Farul.

 

Farul Constanţa s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a trecut fără emoţii în dublă manşă de Flora Tallin, scor general 5-0. Gică Hagi l-a pierdut pe Alibec, dar dă o lovitură importantă în mercato.

Louis Munteanu, înapoi la Farul: “Gică Hagi a rezolvat împrumutul!”

Horia Ivanovici a anunţat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA faptul că Louis Munteanu va evolua împrumut şi în acest sezon la campioana României, mutarea fiind rezolvată de Hagi:

ADVERTISEMENT

“În această dimineaţa, Gică Hagi a rezolvat împrumutul lui Louis Munteanu pe un an de zile la Farul Constanţa”, a dezvăluit Horia Ivanovici în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Giovanni Becali: “Poate să îl ia definitiv Gică, la noi merge, îşi face treaba”

Agentul Giovanni Becali a declarat că a auzit de transferul lui Louis Munteanu la Farul, evidenţiind diferenţa dintre campionatele puternice şi cel românesc, în condiţiile în care atacantul revine împrumut pentru a doua oară:

ADVERTISEMENT

“Îţi dai seama ce valoare are Louis Munteanu. Vezi diferenţa dintre campionatul românesc şi celelelate, nu zic italian. Vine de două ori, pleacă de două ori, campionul României. Suntem un pic departe de lumea bună.

Am auzit de Munteanu. Dacă am auzit, este ceva. Poate să îl ia definitiv Gică, la noi merge, îşi face treaba. Dacă intră în grupe, mai ia 6 milioane şi îşi face treaba. Cred că dacă dă câteva sute de mii de euro poate să îl ia definitiv”, a spus Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Oficialii Farului confirmă FANATIK: “Facem ultimele acte!”

Ciprian Marica a confirmat informaţiile FANATIK şi a declarat că au mai rămas de pus la punct ultimele detalii pentru transferul lui Louis Munteanu la campioana României:

„Aseară rămăsese să facem ultimele hârtii pentru Louis Munteanu. Nu e încă făcut sută la sută, e undeva la 90 la sută. Sunt două variante posibile: împrumut sau transfer definitiv.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi va lua decizia. Ne dorim un astfel de jucător să-l avem pe o perioadă mai lungă. Deocamdată ne mulțumim și cu un an, dar nu depinde numai de noi. După plecarea lui Alibec, un jucător ca Louis ne-ar ajuta să luăm campionatul”, a spus Marica la FANATIK SUPERLIGA.

Ciprian Marica despre revenirea lui Louis Munteanu

“Va arăta mult mai bine Farul cu Louis Munteanu ca număr 9. Şi eu cred că va marca mult mai mult cu Budescu în spatele lui. Pentru că lui Budescu i s-a oferit o mare libertate. I se potriveşte rolul de dirijor care joacă pentru a-l acoperi”, Robert Niţă

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Pentru cine prinde emisiunea în direct, o poate vedea în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT