Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Louis Munteanu vorbește despre interesul celor de la FCSB pentru el. „O să vedem zilele acestea ce decid cei de la Fiorentina. Mă simt bine aici la Farul”. Video exclusiv

Louis Munteanu, campion cu Farul, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA și despre intențiile celor de la FCSB de a-l transfera în această vară de la Fiorentina.
26.05.2023 | 13:40
Louis Munteanu vorbeste despre interesul celor de la FCSB pentru el O sa vedem zilele acestea ce decid cei de la Fiorentina Ma simt bine aici la Farul Video exclusiv
Louis Munteanu a marcat 8 goluri pentru Farul în acest sezon de SuperLiga. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Împrumutat în acest sezon de Farul de la Fiorentina, Louis Munteanu a fost om de bază în echipa de titlu a lui Gheorghe Hagi. Rămâne de văzut dacă pentru sezonul viitor va trebui să se întoarcă în Italia, sau formația “viola” va decide să îl împrumute din nou. Următoarele zile vor fi decisive pentru el.

Louis Munteanu așteaptă ca Fiorentina să decidă ce planuri de viitor are cu el. Ce spune campionul cu Farul despre un transfer la FCSB

Într-un interviu acordat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Louis Munteanu a explicat că se simte excelent la Farul și ar fi dispus să mai joace sub comanda lui Gheorghe Hagi. Nu crede că FCSB l-a dorit cu adevărat și, în plus, îi este greu să se imagineze la altă echipă din SuperLiga decât Farul.

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă mă întorc la Fiorentina. Cred că zilele astea o să se discute, nu știu nimic momentan. Ce o să fie mai bine pentru mine, asta îmi doresc. Sincer să fiu nu cred că a fost adevărat interesul celor de la FCSB. A fost mai mult așa, o strategie pentru că aveam și meciul cu ei.

Nu cred că este adevărat. Nu văd să joc la altă echipă din România în afară de Farul. Aici sunt de mic copil, sunt iubit și mă simt foarte bine”, a declarat Louis Munteanu, campion cu Farul, într-un interviu acordat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu, transferat de Fiorentina în 2020 cu 1,7 milioane de euro. A marcat 8 goluri pentru Farul în acest sezon de SuperLiga

Louis Munteanu, 20 de ani, este sub contract cu Fiorentina, iar italienii l-au împrumutat pentru un sezon la Farul, echipa care l-a crescut. Formația “viola” a achitat 1,7 milioane de euro celor de la Farul pentru a-l achiziționa pe Munteanu în 2020. Împrumutul la campioana României expiră la finalul acestei luni.

În actualul sezon, Louis Munteanu a jucat 18 partide în sezonul regular și 9 în play-off pentru Farul. A reușit să marcheze opt goluri, fiind al doilea golgheter al campioanei, după Denis Alibec. De asemenea, și-a ajutat echipa și cu șase pase decisive. Nu a evoluat deloc în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu este evaluat la 600.000 de euro conform Transfermarkt.de, iar Fiorentina trebuie să ia o decizie în privința lui în următoarea perioadă. La începutul acestei luni, FANATIK.RO a anunțat în exclusivitate că Louis Munteanu este unul dintre favoriții lui Gigi Becali, care l-ar vrea la FCSB.

Gigi Becali l-ar vrea pe Louis Munteanu la FCSB, dar trebuie să negocieze cu Fiorentina și să îl convingă pe jucător

Pentru a-l lua pe Louis Munteanu, FCSB ar trebui să negocieze cu Fiorentina pentru un eventual împrumut sau chiar un transfer definitiv. Și, desigur, Gigi Becali trebuie să îl convingă și pe jucător să o aleagă pe FCSB. Jucător de bază la toate reprezentativele Under ale României, Louis Munteanu a ajuns în această primăvară și în lotul primei reprezentative. Dar nu a debutat încă.

ADVERTISEMENT