Nicio categorie

Louis van Gaal, ATAC la două legende: “Habar n-au de club”

Manchester United a început greu sezonul de Premier League, însă echipa merge foarte bine în ultimele etape. Cu toate acestea, nu e linişte la club, antrenorul Louis van Gaal atacîndu-i pe Gary...
13.12.2014 | 09:03
Louis van Gaal, ATAC la două legende:
ADVERTISEMENT

Manchester United a început greu sezonul de Premier League, însă echipa merge foarte bine în ultimele etape. Cu toate acestea, nu e linişte la club, antrenorul Louis van Gaal atacîndu-i pe Gary Neville şi Paul Scholes, foste legende ale clubului, pentru remarcile răutăcioase. 

Fostul fundaş al diavolilor, Gary Neville a declarat că United “se apără ca o echipă de cîrciumă”, în timp ce Paul Scholes se declară îngrijorat de faptul că Manchester City ar putea deveni prima echipă a oraşului: “Nu vreau să compar staff-urile celor două echipe, dar ceea ce văd nu mă încîntă prea tare”, spunea Scholes.

ADVERTISEMENT

Louis van Gaal a luat foc cînd a auzit acuzele celor doi foşti jucători, în prezent ca experţi la televiziunea britanică, şi i-a atacat spunînd că nu ştiu nimic din ce se întîmplă: “Cred că cei doi jucători ar trebui să fie mai atenţi la ceea ce vorbesc. Nu ştiu nimic din ceea ce se întîmplă la club în acest moment!”, a declarat antrenorul lui United.

naville_and_scholes

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri