Sporturi

Love-story pe Twitter. Cum au fost surprinși Gael Monfils și Elina Svitolina

21.02.2019 | 18:57
Love-story pe Twitter. Cum au fost surprinși Gael Monfils și Elina Svitolina

Gael Monfils și Elina Svitolina sunt cel mai recent cuplu din lumea tenisului și acest love-story se desfășoară inclusiv pe Twitter. Imaginile postate de jucătoarea din Ucraina, prezentă la puternicul turneu de la Dubai au devenit repede virale, like-urile și comentariile frumoase curgând către cei doi îndrăgostiți.

Gael Monfils, 32 de ani, nu este la prima relație cu o jucătoare din circuitul WTA, înaintea Svitolinei fiind cuplat mai întâi cu compatrioata sa Alize Cornet și apoi cu vulcanica slovacă Dominika Cibulkova. Elina Svitolina, 24 de ani, nu s-a făcut remarcată până acum decât prin rezultatele obținute la turnee, aceasta fiind prima relație, pe care a și făcut-o publică, din lumea sportului alb.

Svitolina a fost cea care a făcut publică relația cu Monfils

”Amândoi suntem jucători de top și ne așteptam la reacția fanilor. Lucrurile pe care dorim să le arătăm apar pe rețelele de socializare. Celelalte lucruri, pe care nu vrem să le facem publice, le ținem pentru viața noastră privată. Știm care sunt prioritățile pentru viața noastră”.

Gael Monfils, care a câștigat săptămâna trecută turneul ATP de la Rotterdam, reușind să îl învingă în finală pe elvețianul Stan Wawrinka, nu a participat în această săptămână la nici un alt turneu, deși au loc două competiții, la Delray Beach în SUA și chiar la Marseille, deci în țara natală, pentru a putea fi alături de iubita sa la Dubai. Elina a postat un scurt filmuleț în care apare antrenându-se alături de Monfils.

Ucraineanca vrea să repete performanța lui Gael la Rotterdam

Într-o  altă postare, de fapt cea care a strâns cele mai multe aprecieri, cei doi apar privind la imaginea celuilalt, un colaj foare apreciat de internauți. Svitolina joacă în sferturi cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro și este favorită, iar în semifinale ar întâlni pe învingătoarea partidei Simona Halep – Belinda Bencic. Cu Monfils alături ucraineanca este hotărâtă să repete performanța francezului de la Rotterdam și să câștige turneul, chiar dacă favorita numărul 1, cehoaica Petra Kvitova, e deja în semifinale.

Gael Monfils-Elina Svitolina. Ceo doi postează și multe imagini împreună
Gael Monfils-Elina Svitolina. Ceo doi postează și multe imagini împreună