Fotbal intern

Love story: unul dintre cei mai noi jucători de la FCSB se iubește cu fiica unui milionar libanez. Prieten la cataramă cu Jean-Claude Van Damme!

28.05.2019 | 17:53
Love story: unul dintre cei mai noi jucători de la FCSB se iubește cu fiica unui milionar libanez. Prieten la cataramă cu Jean-Claude Van Damme!
Love story: unul dintre cei mai noi jucători de la FCSB se iubește cu fiica unui milionar libanez. Prieten la cataramă cu Jean-Claude Van Damme! Numai în revista Fanatik din mai!

A dat lovitura pe plan profesional după transferul la FCSB, dar o duce foarte bine și pe plan sentimental. A semnat cu Gigi Becali din postura de jucător liber de contract încă din iarnă și va putea să joace într-un meci oficial pentru vicecampioana „de serviciu” a României (al patrulea an consecutiv!) în vară, atunci când va intra în vigoare înțelegerea respectivă.

Love story: unul dintre cei mai noi jucători de la FCSB se iubește cu fiica unui milionar libanez. Prieten la cataramă cu Jean-Claude Van Damme!

Nu este afectat de faptul că nu a apucat să debuteze în tricoul FCSB-ului deoarece este… „consolat” de fiica unui milionar libanez alături de care trăiește o intensă poveste de dragoste. Iubita în vârstă de 22 de ani este de origine libaneză, dar locuiește alături de familia sa în București.

Foarte puțină lume știe că este fiica unui milionar libanez care desfășoară afaceri în domeniul agricol, dar deține și o piscină de fiță și un ball-room de lux la intrarea în București prin Otopeni. Și este prieten la cataramă cu… Jean-Claude Van Damme! Fiica sa este o prezență răvășitoare pe Instagram, acolo unde are peste 14.000 de urmăritori, și nu ratează nicio ocazie să îi arate iubitului ei fotbalist iubirea pe care i-o poartă pe site-urile de socializare. Întreaga „love story” dintre aceasta și fotbalistul lui FCSB, cu poze superbe, o poți citi numai în numărul din mai al revistei FANATIK!

Iubita unuia dintre cei mai noi jucători de la FCSB face furori cu pozele postate pe mediile de socializare. Află povestea lor de iubire din numărul pe mai al revistei FANATIK! Și admir-o în poze incendiare!
Iubita unuia dintre cei mai noi jucători de la FCSB face furori cu pozele postate pe mediile de socializare. Află povestea lor de iubire numai din numărul pe mai al revistei FANATIK!

Ce mai poți citi în revista FANATIK din mai

  • Un reportaj de excepție, în exclusivitate absolută, la Miodrag Belodedici acasă. De fapt pornind de la Miodrag Belodedici de-acasă! FANATIK a reconstituit pas cu pas, la fața locului, împreună cu Belo, fuga sa din țară în decembrie 1988. Punct de plecare: Socol. Vama: Naidăș. Pit-stop: Bela Crkva. Destinația: Belgrad. Martor ocular, și atunci, și acum, mama lui Belo, Danița. Amintiri în premieră absolută, numai în revista FANATIK din mai!
Citește un reportaj senzațional despre fuga lui Miodrag Belodedici din România comunistă numai în revista FANATIK din mai! Amănunte incredibile direct de la „dezertor” și de la mama sa!
Citește un reportaj senzațional despre fuga lui Miodrag Belodedici din România comunistă numai în revista FANATIK din mai!
  • În urmă cu 6 ani, Steaua reușea o admirabilă calificare în „optimile” Ligii Europa, după o victorie senzațională cu Ajax Amsterdam. De atunci, destinele celor două echipe au luat-o în direcții diferite. O amplă analiză a cauzelor decăderii Stelei și ascensiunii lui Ajax, o comparație „imposibilă” între cele două cluburi, ce au ajuns, unde au ajuns jucătorii de atunci, interviuri dureroase cu „eroii” acelei seri eurofantastice, numai în revista FANATIK din mai!
  • Mister Cornel Dinu, simbolul lui Dinamo, a scris a treia carte autobiografică. FANATIK a reușit să intre în posesia unor fragmente, pe care vi le oferă în exclusivitate, înaintea lansării oficiale a volumului „Misterele lui Mister”. Când va fi evenimentul editorial, unde, ce spune chiar „Procurorul” despre „misterele” sale pe care le dezvăluie în premieră în scrierea sa, prefața scrisă în stilul său acid și unic de Răzvan Ioan Boanchiș, numai în revista FANATIK din mai!
Mister Cornel Dinu a scris a treia carte autobiografică: Misterele lui MIster. Fragmente în premieră numai în revista FANATIK din mai! Cum l-a speriat Fănuș Neagu pe un baron italian!
Mister Cornel Dinu a scris a treia carte autobiografică: Misterele lui Mister. Fragmente în premieră numai în revista FANATIK din mai!
  • Au trecut aproape 10 ani de la „Minunea de la Liberec”. Ultima seară europeană de vis pentru fanii lui Dinamo. Eroul de atunci al „câinilor”, portarul Florin Matache, s-a destăinuit exclusiv pentru FANATIK despre marele meci, de la… ţeapa dată de la şefi la actualitatea dură a clubului său de suflet. Un interviu în exclusivitate, cu amintiri în premieră, numai din revista FANATIK din mai!
  • Nu uitați paginile dedicate pariorilor, se apropie finalele cupelor europene, etapa a III-a din preliminariile Campionatului European din 2020, a început turneul de tenis de la Roland Garros și Simona Halep are șansa să revină pe primul loc mondial… Vrei să știi ce și pe cine să pariezi? Află cum să faci bani numai din revista FANATIK din mai!
Nu rata un achet de excepție oferit de revista FANATIK din luna mai: poster cu programul Campionatului European U21 + 48 de pagini cu exclusivități, totul la numai 6 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei!
Nu rata un pachet de excepție oferit de revista FANATIK din luna mai: poster cu programul Campionatului European U21 + 48 de pagini cu exclusivități, totul la numai 6 lei!

Nu uita: a apărut numărul din mai al revistei FANATIK! Pachet de excepție: poster cu programul Campionatului European U21 + 48 de pagini cu exclusivități, totul la numai 6 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri