Stiri sportive

Niculae a făcut scandal cu Isăilă în vestiar. Reacţie dură

Patronul Astrei, Ioan Niculae, îşi atacă dur jucătorii şi staff-ul tehnic pentru prestaţiile avute în acest an. În plus, Daniel Isăilă, antrenorul echipei, a dezvăluit că omul de afaceri...
21.03.2014 | 21:21
Niculae a facut scandal cu Isaila in vestiar Reactie dura

Patronul Astrei, Ioan Niculae, îşi atacă dur jucătorii şi staff-ul tehnic pentru prestaţiile avute în acest an. În plus, Daniel Isăilă, antrenorul echipei, a dezvăluit că omul de afaceri a intrat în vestiar la finalul partidei, nemulţumit fiind că Yoda a executat lovitura de la 11 metri.

“Astra nu joacă nimic de la începutul anului, am mai cîştigat cîte un meci cu noroc, s-a mai lipit cîte ceva. Doar cu Petrolul au mişcat ceva. Că atunci au vrut. Eu nu înţeleg de ce Enache şi Ioniţă stau mereu pe bancă. Dacă Steaua bate mîine, lupta pentru titlu este aproape este încheiată. Nu arbitrul ne-a luat azi două puncte. Eu nu văd nicio idee de joc, nimic tactic. Pe Tîrgu Jiu i-am bătut după ce a ieşit Budescu de pe teren. Dacă rămînea el, mai erau încă vreo doi-trei pe teren care nu jucau nimic”, a declarat Ioan Niculae la DolceSport.

“Nu se pune problema ca Oţelul să le ceară fotbaliştilor să renunţe la bani! Principala noastră grijă a fost să separăm partea sportivă de problemele financiare agravante care sînt în acest moment la club. Din punct de vedere sportiv pot să zîmbesc, pentru că jucătorii au făcut un joc minunat. Avem de suferit financiar, dar băieţii au avut o reacţie de campioni. Chiar dacă nu mai sîntem campioni, acel spirit a rămas. Este un punct de moral care contează şi pentru clasament. Trebuie să trecem peste euforia acestui egal şi să învingem Chiajna, pentru că e absolut necesar să cîştigăm meciul de pe propriul teren. Sper să ieşim din această zonă şi să ne îndreptăm spre mijlocul clasamentului”, a declarat Narcis Răducan la DolceSport.

“Acel penalty nefericit trebuia executat de Iorga, care a fost schimbat la pauză. Al doilea era Cristescu, dar probabil că nu a avut curajul să-şi asume execuţia. A fost un joc ciudat, pentru că nu-mi explic acea cădere din prima repriză, a fost o atitudine de amatori… Am avut şi acel penalty ratat, dar asta este viaţa. Timpul este foarte scurt pentru noi aşa că trebuie deja să ne gîndim la meciul din Cupă, cu Petrolul. Ne-a lipsit concentrarea, agresivitatea, cu toate că am pus presiune, fiindcă ne-am creat situaţii din faze fixe. Nu a fost însă să fie… Chiar dacă băteam în această seară, tot Steaua era favorită. Domnul Niculae a intrat în vestiar nemulţumit că Yoda a executat penalty-ul. Dar e greu să mai faci ceva cînd jucătorul pune mîna pe minge”, a declara Daniel Isăilă la DolceSport.

“Sîntem într-o situaţie dificilă şi fiecare punct contează pentru noi. S-a schimbat mentalitatea clubului în iarnă şi muncim pentru fiecare punct. Trebuie să reuşim să adunăm mai multe puncte şi să ne recăpătăm încrederea. Noi trebuie să ne respectăm meseria, indiferent de ce se întîmplă din punct de vedere financiar. Trebuie să ne facem datoria ca nişte jucători profesionişti. Nu pot să renunţa la bani, pot să îmi depun memoriu cînd se îndepineşte termenul. Muncesc pentru acei bani”, a declarat Florin Lovin la DolceSport.