Lovin felicită gestul dinamoviştilor: “De multe ori trebuie să strîngi mîna adversarului!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
18/08/2016, 11:49
Lovin felicită gestul dinamoviştilor: “De multe ori trebuie să strîngi mîna adversarului!”

Florin Lovin, fostul jucător “roş-albastru”, a declarat că admiră gestul suporterilor dinamovişti, din tribună, din timpul meciului dintre Steaua-Manchester City, scor 0-5.

“Eu, sincer, i-aş felicita pe cei de la Dinamo. Dacă aş fi în staff-ul Stelei, eu aş felicita galeria lui Dinamo. De multe ori trebuie să strîngi mîna adversarului, să-l feliciţi pentru ce a făcut. A fost o idee genială a celor de la Dinamo. I-au păcălit, trebuie să-şi asume lucrul ăsta şi să meargă mai departe. Păcat, pentru că Steaua, la capitolul fani, nu prea are cu ce contracara în momentul de faţă. Eu, personal, dacă eram în tribună şi vedeam ceva alb-roşu pe acolo nu cred că luam pe mine. Oricum, e trist, e foarte trist.

Să hipnotizezi 20.000 de oameni sau cîţi au fost acolo, este un lucru extraordinar. Acum vă daţi seama că celor de la Steaua nu le-a căzut bine şi încearcă şi ei să spună că nu îi interesează, dar n-are cum să nu te intereseze un astfel de lucru. Cei de la Dinamo încă o dată au demonstrat că este cel mai organizat club din România în momentul de faţă, de la conducere pînă la galerie”, a precizat jucătorul.

Lovin a mai declarat că s-a uitat şi la partida dintre Steaua-City: „Chiar după antrenament, veneam în maşină cu Săpunaru şi cu Niculae, veneam înapoi la Bucuresti, de la Ploieşti şi ne uitam pe telefon la meci. Închipuiţi-vă ce mi-au făcut în momentul cînd scria “Doar Dinamo Bucureşti” acolo.

45 de minute am fost asaltat total – “Sînteţi penibili!”, “Nu puteţi nimic”. Nu prea am avut ce să le spun, scorul era cum era. Totuşi, eu nu mai simt atît de multe pentru Steaua, cum simţeam înainte. A fost o perioadă frumoasă din cariera mea şi atît”.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×