News

Lovit de un şofer beat şi lăsat să moară în şanţ. Accident grav în Brăila, un bărbat de 36 de ani şi-a pierdut viaţa

Accident mortal în Brăila. În seara de Crăciun, un bărbat de 36 de ani a fost lovit de o mașină condusă de un șofer beat. Victima a fost lăsată să moară într-un șanț.
26.12.2022 | 16:30
Lovit de un sofer beat si lasat sa moara in sant Accident grav in Braila un barbat de 36 de ani sia pierdut viata
Caz tragic în Brăila. Bărbat de 36 de ani, lovit mortal de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Sursa foto (ilustrativ): pressm.ro
ADVERTISEMENT

Un nou accident rutier soldat cu victime a avut loc de Crăciun. Un bărbat de 36 de ani din Brăila a fost lovit de o mașină condusă de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Caz tragic în Brăila. Bărbat de 36 de ani, lovit mortal de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Potrivit presei locale, în jurul orei 21:35, un localnic din comuna Roșiori a sunat la 112 și a anunțat că o persoană inconștientă se află într-un șanț din localitate.

ADVERTISEMENT

Un echipaj medical sosit la locul indicat nu a mai putut face nimic decât să constate decesul cetățeanului. E vorba de un bărbat de 36 de ani. Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la poliție. Din primele cercetări, anchetatorii au ajuns la concluzia că bărbatul decedat a fost victima unui accident rutier.

ADVERTISEMENT

În zona în care se afla trupul acestuia au fost găsite mai multe cioburi și materiale plastice.

Polițiștii au demarat rapid căutări pentru a găsi autoturismul implicat în accident. În scurt timp a fost depistat autovehiculul. Acesta prezenta avarii și se afla în spatele casei șoferului.

Șoferul vinovat de accident, săltat din pat de Poliție

În ceea ce-l privește pe șoferul vinovat de accident, se pare că acesta nu avea remușcări față de gestul grav vomis.

ADVERTISEMENT

Potrivit site-ului debrăila.ro, bărbatul a fost ridicat din pat și dus direct la audieri. Suspectul este un tânăr de 26 de ani, tot din localitatea Roșiori, unde s-a petrecut tragedia rutieră.

Polițiștii au anunțat că acesta ar fi condus mașina pe drumul județean 211, pe sensul de mers Tătaru – Roșiori. La un moment dat, a lovit pietonul care se deplasa pe șosea.

ADVERTISEMENT

Testarea cu aparatul etilotest a relevat faptul că acesta avea o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

Acesta a fost reținut 24 de ore. Luni urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT