LOVITURĂ! Trei jucători au cîştigat în INSTANŢĂ litigiile cu echipa lor

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
23/04/2015, 17:41
LOVITURĂ! Trei jucători au cîştigat în INSTANŢĂ litigiile cu echipa lor GALERIE FOTO

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Laszlo Sepsi, Diogo Valente şi Liviu Ganea rămîn sub contract cu CFR Cluj, iar clubul ardelean trebuie să le achite salariile restante. Cei 3 fotbalişti au contestat decizia CFR-ului de reziliere a contractelor unilateral, iar Tribunalul specializat Cluj le-a dat dreptate şi a anulat deciziile luate de administratorul judiciar al clujenilor, de reziliere unilaterală a contractelor, această decizie fiind o premieră pentru fotbalul românesc!

“Îmi pare rău că sînt colegi care nu au facut acest pas, iar acum au pierdut toti banii. Justiţia a făcut dreptate, acele contracte au fost reziliate abuziv. Eu de exemplu am fost anunţat pe email că nu mai sînt jucătorul CFR-ulul, că cei de la club mi-au reziliat contractul. Nu se poate să-ţi rupi picioarele pentru o echipă, iar cînd trebuie să fi plătit, eşti anunţat că acel club a intrat în insolvenţă şi că ai pierdut tot,” a declarat Sepsi pentru Fanatik.ro

Dacă nu va achita salariile zi către cei 3 jucători, considerate cheltuieli curente, după deschiderea procedurii insolvenţei, lui CFR Cluj i se poate cere falimentul. Pe lîngă plata salariilor CFR Cluj trebuie să le achite lui Sepsi şi Valente, 723.663 lei respectiv  401.137 lei – datorii trecute în tabelul creditorilor la creanţe chirografare.

33 de meciuri a jucat Laszlo Sepsi pentru CFR Cluj

19 meciuri a jucat Diogo Valente in tricoul CFR-ului

6 meciuri a jucat Liviu Ganea pentru CFR Cluj

Închide ×