STEAUA. Ultima oră! SUPER-VESTE: Budescu e LIBER de contract!

UPDATE. Veste foarte bună pentru Gigi Becali: Constantin Budescu a rămas liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu chinezii de la Dalian.

Acum, fotbalistul are de ales între ofertele primite de la Steaua lui Becali şi de la Steaua Roşie Belgrad. "Nu ştiu ce o să fac în continuare, deocamdată mi-am reziliat contractul", a spus Budescu pentru Sport.ro.

Sîrbii sînt în acest moment în avantaj, propunerea lor de contract fiind superioară celei făcute de echipa lui Reghe: 250.000  de euro la semnătură şi 25.000 de euro salariu lunar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

UPDATE. Antrenorul sîrbilor de la Steaua Roşie Belgrad, Miodrag Bozovic, una dintre echipele ce l-au ofertat pe Budescu, a vorbit despre transferul acestuia.

"Îl aşteptăm să apară. Sper să se decidă mai repede în favoarea noastră!", a declarat Bozovic.

------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE, ora 19:25  / Gigi Becali a anunţat că în cursul zilei de marţi va rezolva şi transferul lui Constantin Budescu. "Am vorbit cu el. Mai stă să ia trei salarii de la chinezi, apoi vine şi batem palma. Marţi pleacă Popa, vine Budescu! Îl semnez eu, nu sîrbii!".

-----------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE, ora 19:05 / Fostul fundaş al Stelei şi al Stelei Roşii Belgrad, Miodrag Belodedici, a declarat că salariul propus lui Budescu e uriaş pentru nivelul din Serbia:

"E mult ceea ce îi oferă Steaua Roşie lui Budescu. Străinii primesc 8-9000 de euro lunar. Ar trebui să fie un bombardier veritabil pentru un salariu de 30.000. Să tragă echipa de el. El nu e de genul să tragă echipa după el", a declarat Belodedici.


UPDATE, 09 ianuarie, ora 16:33 / Presa din Serbia scrie că Steaua Roşie Belgrad e foarte aproape să îl convingă pe Constantin Budescu să semneze. Sîrbii sînt gata să îi ofere 200.000 de euro la semnătură (la fel ca şi Steaua) şi 30.000 de euro salariu lunar, cu 10.000 mai mult decît îi oferă Gigi Becali.

Se mai adaugă prime pentru goluri şi pase de gol. Sîrbii scriu că Budescu e aşteptat marţi la Belgrad pentru finalizarea ultimelor detalii privind contractul său.


UPDATE, ora 17:42 / Miodrag Belodedici a vorbit despre posibilul transfer al lui Constantin Budescu la Steaua Roşie. Fostul astral are ofertă şi de Steaua lui Becali, dar şi din Turcia.

"Ce poate să îi ofere Steaua Roşie lui Budescu? Sîrbii au mai mulţi sponsori, dar nu cred că îi pot oferi mai mult decît Steaua Bucureşti. L-au vrut şi pe Găman acum un an, dar a căzut pînă la urmă mutarea. Steaua Roşie, din cîte ştiu, nu are mai mulţi bani decît FCSB. Aşa se cheamă acum, nu? Normal că sînt mai aproape de Marius Lăcătuş decît de Gigi Becali. E posibil să accept să merg la echipa lui Lăcătuş. Dar, ca să glumesc, dacă-mi dau gradul înapoi, cel de colonel, atunci accept imediat.", a declarat Belodedici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Constantin Budescu a fost curtat insistent de Steaua în această iarnă. Mijlocaşul Astrei mai are contract în China, la Dalian Yifang, dar nu s-a adaptat în Asia şi vrea să plece. Dar, Budescu e aproape de un transfer la Steaua Roşie Belgrad, anunţă site-ul sîrb mozzartsport.com.

Sîrbii nu au publicat nici un fel de detalii financiare, însă remuneraţia lui Budescu la Steaua Roşie ar putea fi de minimum 20.000 de euro pe lună, în condiţiile în care a refuzat de la Steaua o ofertă de 15.000 de euro salariu şi 200.000 de euro primă de instalare.

25

Budescu şi-a negociat rezilirea contractului cu Dalian Yifang şi sînt mari şanse ca acesta să devină liber în următoarele zile.

Steaua Roşie Belgrad e lider în campionatul sîrb, cu 54 de puncte după 21 de etape. Steaua Roşie Belgrad şi Steaua Bucureşti sînt singurele două echipe din estul Europei care au cîştigat Cupa Campionilor Europeni.

Formaţia din Belgrad a cîştigat la pas campionatul în ediţia trecută şi e antrenată de Miodrag Bozovici.

1.000.000 de euro e cota lui Budescu

9 titluri de campioană are Steaua Roşie Belgrad

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091