Fotbal intern

Lovitura carierei pentru Claudiu Niculescu: „Are ofertă de 2,5 milioane de euro”. Unde ajunge antrenorul

06.03.2019 | 21:09
Lovitura carierei pentru Claudiu Niculescu Are oferta de 25 milioane de euro Unde ajunge antrenorul
ADVERTISEMENT

Dat afară de Dinamo la numai două săptămâni de la numirea sa în funcție, totul pentru a i se face loc lui Mircea Rednic, Claudiu Niculescu este la o semnătură distanță de a da lovitura carierei. Cel puțin la nivel financiar.

Lovitura carierei pentru Claudiu Niculescu

Fostul impresar Giovani Becali a dezvăluit ca antrenorul și întregul său staff din perioada Voluntari ar putea ajunge la o echipă din China, iar oferta este una fabuloasă: contract de 2,5 milioane de euro. Becali a dezvăluit că negocierile se află în plină desfășurare, iar mutarea are șanse mari să se concretizeze.

ADVERTISEMENT

”Mişeleşte s-au comportat cu Claudiu Niculescu, Bratu a cumpărat nişte jucători de care nu avea nevoie. Pe Niculescu trebuia să îl lase minimum campionatul ăsta şi pe urmă să tragă linie. În două meciuri nu poţi să vezi ce poate Niculescu. Şi ei o recunosc că cu Niculescu au greşit-o rău. Mai ales că Niculescu că este acum într-o situaţie în care poatea avea 2,5 milioane de euro. Avem o propunere de la o echipă din China pentru Claudiu Niculescu şi staff-ul lui – 2,5 milioane de euro. Să vedem dacă se concretizează. În momentele astea se trimit cazierele, se trimit toate astea… Dacă-l ajută Dumnezeu…”, a dezvăluit Giovani Becali pentru Telekom Sport.

Claudiu Niculescu a luat doua trofee cu Voluntari
Claudiu Niculescu a luat doua trofee cu Voluntari

Niculescu a scris istorie cu Voluntari

În mandatul său la FC Voluntari, Claudiu Niculescu a reușit o performanță istorică, luând Cupa României și Supercupa României cu o echipă ajunsă în primul eșalon al fotbalului românesc cu doar trei ani înaintea acestui moment. S-a întâmplat în 2017, atunci când Voluntari a învins-o în finala Cupei României pe Astra, după executarea loviturilor de departajare. Apoi, ilfovenii s-au impus în Supercupa României grație unui succes cu 1-0 în fața Viitorului lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

După plecarea sa de la club, Voluntari încearcă din răsputeri să rămână în prima ligă. Anul trecut s-a salvat după disputarea unui baraj, în timp ce în acest sezon se află momentan pe penultimul loc în clasament.