Life

Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu, în procesul de divorț cu Gabi Bădălău. Ce decizie au luat judecătorii

Claudia Pătrășcanu a primit o lovitură în procesul de divorț cu Gabi Bădălău. Judecătorii au luat o decizie care nu o avantajează deloc pe artistă, dar joi va avea loc o nouă înfățișare.
15.12.2021 | 13:01
Lovitura pentru Claudia Patrascanu in procesul de divort cu Gabi Badalau Ce decizie au luat judecatorii
Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu, în procesul de divorț cu Gabi Bădălău. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a primit o nouă lovitură în procesul de divorț cu Gabi Bădălău. Cei doi sunt separați de mai bine de doi ani, însă și acum se luptă pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

Judecătorii au respins cererea de partajare depusă de cântăreață. Joi, vedeta și fostul ei partener de viață vor avea o nouă înfățișare la tribunal.

ADVERTISEMENT

Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu, în procesul de divorț cu Gabi Bădălău

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a terminat nici acum, iar artista a primit o lovitură din partea judecătorilor.

Judecătoria Buftea i-a respins Claudiei Pătrășcanu cererea de partajare întrucât vedeta nu a reușit să plătească taxa de timbru. Taxa ar ajunge la suma de 200.000 de lei, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, cântăreața ar fi achitat doar 5.000 de lei din această taxă. În trecut, artista a solicitat să-i fie aprobată plata eșalonată, dar magistrații i-ar fi respins și această cerere.

În afară de alte bunuri și proprietăți, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău mai au de împărțit un teren din Corbeanca, județul Ilfov. Terenul a fost achiziționat în timp ce erau căsătoriți. În acest caz, artista ar avea dreptul la o despăgubire de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Procesul dintre cei doi soți va continua cu un nou termen. Joi, 16 decembrie, cei doi se vor întâlni la tribunal, în această zi fiind programată o nouă înfățișare în cadrul procesului.

Claudia Pătrășcanu și-a schimbat radical look-ul

Recent, Claudia Pătrășcanu a făcut o schimbare radicală de look. Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău s-a tuns și și-a deschis părul, iar acum este blondă.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după această schimbare, Claudia Pătrășcanu a decis să le arate și internauților rezultatul obținut. Noul loook al vedetei a fost pe placul urmăritorilor.

„Face ce vrea (n.r. hairstylist-ul) din părul meu”, a scris cântăreața pe rețelele de socializare.

Acum câteva luni, Claudia Pătrășcanu vorbea despre o posibilă nouă poveste de iubire în viața ei, la doi ani după separarea de Gabi Bădălău. Artista are de gând să-și refacă viața și își dorește să apară acea persoană specială.

„Vreau să îmi refac viața. Acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu?

Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT