Carousel hot news

Lovitură cruntă! TAS a luat decizia definitivă! “Ne va fi greu”

UPDATE 15:30 / Eugen Trică, antrenorul lui CFR Cluj, neagă că gruparea din Gruia ar fi pierdut cele 24 de puncte la TAS. "Nu este adevărat că am pierdut cele 24 de puncte la TAS.  Ne-a fost...
13.03.2015 | 14:58
Lovitură cruntă! TAS a luat decizia definitivă!
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:30 / Eugen Trică, antrenorul lui CFR Cluj, neagă că gruparea din Gruia ar fi pierdut cele 24 de puncte la TAS. “Nu este adevărat că am pierdut cele 24 de puncte la TAS.  Ne-a fost respins doar apelul nostru prin care am cerut să avem voie să facem transferuri. Nu ştiu de unde apar informaţii false şi declaratii pe care eu nu le-am făcut. Ne va fi foarte greu în continuare”, a spus Trica pentru FANATIK.RO. 

Lovitură dură pentru CFR Cluj! TAS a decis vineri ca gruparea din Gruia să rămînă cu depunctarea de 24 de puncte.

ADVERTISEMENT

Tribunalul de la Lausanne era ultima cale de atac a fostei campioane a României. În aceste condiţii, CFR Cluj rămîne pe ultimul loc în Liga 1, cu 11 puncte după 20 de etape, anunţă gsp.ro.

Sancţiunea de 24 de puncte a fost dictată de Comisiile FRF la începutul lunii februarie după ce clubul din Gruia nu a putut plăti restanţele către Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Daniel Stana, Liviu Ganea şi Vasile Maftei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri