Nicio categorie

Lovitură DURĂ pentru Huidu! Tatăl său, în LACRIMI!

Dupa despartirea de carcotasii Gainusa si Dezbracatu’ si dupa problemele firmei la care este asociata sotia lui, care au ajuns la peste 30 milioane de euro, Serban Huidu a primit o noua veste...
09.07.2014 | 08:38
Lovitură DURĂ pentru Huidu! Tatăl său, în LACRIMI!

Dupa despartirea de carcotasii Gainusa si Dezbracatu’ si dupa problemele firmei la care este asociata sotia lui, care au ajuns la peste 30 milioane de euro, Serban Huidu a primit o noua veste proasta. Tatal sau, Florin Huidu, a pierdut apartamentul din str. Popa Soare, unde a locuit o buna bucata de timp.

Pe data de 14.09.2007, Florin Huidu, tatal lui Serban si sotia lui, Mirela, au luat un credit de la Raiffeisen Bank in valoare de 66.402 euro, iar cei doi se obligau sa-l restituie (inclusiv dobanda) in decurs de zece ani. Lucrurile nu au mers insa bine pentru tatal lui Serban Huidu. Afacerile i-au mers prost (are un restaurant cu terasa numit „La Huidu”) si nici in politica nu a traversat o perioada prea fericita (s-a certat cu Dan Diaconescu, seful lui de la PPDD). Mai mult, cu cateva luni in urma, Florin Huidu a divortat si de sotia lui, Mirela, mama vitrega a carcotasului. Barbatul a incercat sa mai salveze ceva, imprumutand in 2009 de la un prieten 20.000 de euro, pe care, de asemenea, n-a mai putut s-o restituie.

La inceputul lunii trecute, executorul judecatoresc a scos la licitatie apartamentul din str. Popa Soare la valoarea de 61.584 euro, insa cumparatorii nu prea s-au ingramadit. Conform legii, licitatia va fi reluata de la o valoare cu 25% mai mica.

In prezent, tatal lui Huidu a ramas cu vila din Izvorul Rece, acolo unde functioneaza si restaurantul sau. Barbatul ar putea pierde insa si aceasta proprietate, pentru ca datoria (la care s-au adaugat dobanzi si cheltuieli de executare) a ajuns la aproape 100.000 de euro, suma care nu va putea fi acoperita doar prin vanzarea apartamentului. In acest fel, tatal lui Huidu ar putea fi aruncat in strada, pentru ca nu mai are o alta proprietate.

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri