Nicio categorie

LOVITURĂ! Cui trebuie să-i plătească Banciu despăgubiri

Radu Banciu este acum în situaţia de a plăti pentru părerile pe care şi le-a exprimat pe post....
04.12.2014 | 20:34
LOVITURĂ! Cui trebuie să-i plătească Banciu despăgubiri

Radu Banciu este acum în situaţia de a plăti pentru părerile pe care şi le-a exprimat pe post.

Deranjată de afirmaţiile la adresa ei, Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Radu Banciu pentru ceea ce a spus într-una dintre emisiunile lui: “Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi, care să o propulseze în carieră”.

La termenul de astăzi, Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 i-a dat câştig de cauză vedetei feminine, dând următoarea decizie: “Admite în parte acţiunea precizată. Obligă pârâţii în solidar la 30.000 lei despăgubiri. Obligă pârâţii la exprimarea de scuze în mod public faţă de reclamantă prin publicarea unui articol, pe cheltuiala proprie, pe prima pagină a două cotidiane şi în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu. Cu recurs în 15 zile de la comunicarea deciziei.”

În momentul în care a intentat procesul, prezentatoarea ştirilor de la Antena 1 şi-a justificat acţiunea astfel: “Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi. El atacă foarte multă lume şi nu poţi să-ţi cladeşti succesul în felul acesta. Mi se pare foarte grav ce a făcut şi nu puteam să trec peste asta”.

sursa: libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri