Fotbal international

Lovitură cumplită pentru Liverpool! Van Dijk poate rata tot sezonul după accidentarea din meciul cu Everton

17.10.2020 | 21:54
Lovitura cumplita pentru Liverpool Van Dijk poate rata tot sezonul dupa accidentarea din meciul cu Everton
Lovitură cumplită pentru Liverpool! Van Dijk poate rata tot restul sezonului după accidentarea din meciul cu Everton (foto:hepta)
ADVERTISEMENT

Liverpool a suferit o lovitură cumplită după ce Van Dijk a suferit o accidentare gravă în derby-ul de pe Merseyside cu Everton.

Fundașul central, campion en-titre cu Liverpool, a părăsit terenul de joc în minutul 11 după o coliziune cu portarul advers Jordan Pickford.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Everton și Liverpool s-a încheiat la egalitate 2-2, după golurile marcate de Keane (19), Calvert-Lewin (81), respectiv Mane (3) și Salah (72).

Van Dijk poate rata tot sezonul după accidentarea din derby-ul cu Everton

Fundașul olandez Virgil Van Dijk s-a accidentat grav în minutul 11 al partidei după o intrare dură a portarului Jordan Pickford asupra sa. În momentul coliziunii dintre cei doi, Pickford nu a căutat să protejeze deloc adversarul, iar Van Dijk a fost schimbat imediat de pe teren cu Joe Gomez.

ADVERTISEMENT

Din primele informații se pare că accidentarea lui Van Dijk este în zona ligamentelor încrucișate ale genunchiului, iar perioada în care va absenta de pe teren este cuprinsă între 7 și 8 luni.

Abesnța olandezului reprezintă un motiv major de îngrijorare pentru tehnicianul echipei, Jurgen Klopp, care mai are la dispoziție doar 2 fundași centrali autentici, pe Joe Gomez șî Joel Matip, ambii cu probleme medicale în trecut.

ADVERTISEMENT

Thiago Alcantara și Alisson pe lista indisponibililor

Dacă goalkeeper-ul brazilian Alisson Becker mai are cel puțin 5 săptămâni până la revenirea pe gazon, Thiago Alcantara, mijlocașul transferat în aceasta vară de Liverpool a suferit o accidentare la rândul său în partida cu Everton.

“La finalul partidei, Thiago mi-a spus că este posibil să se fi accidentat serios la faza eliminării lui Richarlison”, a declarat tehnicianul lui Liverpool la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

O veste extrem de proastă pentru club, Thiago aflându-se la revenirea într-un meci de Premier League după ce a fost infectat luna trecută cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT