Fotbal intern

Lovitură dată de sibieni. Iuliu Mureșan, noul președinte al lui Hermannstadt! FANATIK confirmat! Pe ce perioadă a semnat

15.04.2019 | 20:23
Lovitura data de sibieni Iuliu Muresan noul presedinte al lui Hermannstadt FANATIK confirmat Pe ce perioada a semnat

FANATIK vă dezvăluie că Iuliu Mureșan, omul alături de care CFR Cluj a obținut cele mai mari performanțe din istoria clubului, revine în fotbalul românesc și va fi noul președinte de la Hermannstadt. 


UPDATE, ora 17.20. Iuliu Mureșan a semnat un contact valabil pe trei sezoane cu Hermannstadt și va ocupa postul de președinte al grupării antrenate de Vasile Miriuță. Acesta ajunge la formația din Sibiu alături de Rzăvan Zamfir, cel care a fost director sportiv la CFR Cluj.


Iuliu Mureșan, noul președinte al lui Hermannstadt!

Mureșan se întoarce astfel în Liga 1 Betano la nici șase luni de la demiterea sa din funcția de președinte al CFR Cluj. În ultima perioadă s-a zvonit că Iuliu Mureșan va semna cu Sepsi, însă clubul din play-off a negat informația în exclusivitate pentru FANATIK.

Până la urmă, Mureșan va ajunge la Hermannstadt, nou-promovată ce încearcă din răsputeri să se mențină în prima ligă și în următorul sezon. Echipa antrenată de Vasile Miriuță a avut parte de un sezon complicat, după ce a fost nevoită să-și dispute toate meciurile de acasă în deplasare. Sibienii sunt aproape de a finaliza construcția unui stadion modern, pe care Hermannstadt ar urma să se mute din returul acestui play-out. Totuși, lucrurile nu sunt clare în această privință, mai ales că termenul inițial era dat chiar pentru startul acestui sezon.

Vasile Miriuta spera sa tina echipa in prima liga
Vasile Miriuta spera sa tina echipa in prima liga

Antrenorul Vasile Miriuță a acuzat în repetate rânduri această problemă, considerând că reprezintă o cauză majoră pentru parcursul slab al echipei în a doua parte a sezonului. Miriuță a venit la echipă pe parcursul acestei stagiuni, având la un moment dat un parcurs fantastic, iar Hermannstadt fiind aproape de intrarea în play-off. A urmat însă o cădere, iar acum Hermannstadt se află pe loc de baraj, cu numai un punct avans față de Dunărea Călărași, prima echipă sub linie. Totodată, sibienii au de recuperat acum patru puncte față de Voluntari, ultima echipă care ocupă un loc neretrogradabil.

Vestea bună este că următorul meci este tocmai cu Voluntari, pe teren propriu. Hermannstadt, care a luat doar un punct în acest play-out, e obligată să nu piardă jocul cu echipa lui Cristiano Bergodi.