Sporturi

Lovitura dată de Simona Halep pe piața afacerilor. Sportiva pregătește încă o investiție uriașă

03.03.2019 | 18:06
Lovitura data de Simona Halep pe piata afacerilor Sportiva pregateste inca o investitie uriasa

Peste 20.000 de turiști au fost cazați la hotelul Drachenhaus din Poiana Brașov, hotel deținut chiar de Simona Halep, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA. Succesul de care se bucură hotelul a determinat-o pe Simona să facă o nouă investiție majoră pentru mărirea capacității.

Lovitura dată de Simona Halep pe piața afacerilor

bizbrasov.ro anunță că hotelul va avea un etaj în plus, iar întreaga investiție a Simonei se va ridica la jumătate de milion de euro. Drachenhaus are acum o capacitate de 24 de camere, insuficientă pentru a face față numărului mare de turiști care vin la Poiana Brașov. Hotelul se bucură de review-uri excelente din partea celor care și-au petrecut vacanța acolo, nota medie fiind 9.

Conform WTA, Simona Halep a câștigat din tenis 28,5 milioane de dolari de-a lungul carierei, raportându-ne strict la banii primiți din performanțele realizate la turneele din circuitul profesionist. Totuși, vorbim despre o sumă brută, astfel că suma netă este ceva mai mică. Halep are însă și câteva contracte importante de sponsorizare, printre care și cel cu Nike, care îi aduce anual alte două milioane de dolari. În plus, Simona este imaginea câtorva branduri de top din România, precum Dedeman, Dorna sau CEC Bank.

Hotelul detinut de Simona Halep
Hotelul detinut de Simona Halep

Sportiva pregătește încă o investiție uriașă

În plan sportiv, Halep nu a început tocmai grozav anul 2019, dar pare să fi trecut peste problemele medicale cu care se confrunta îpe finalul precedentului an. Simona a fost eliminată în optimile de finală la Australian Open de Serena Williams. La Doha a ajuns până în finală, acolo unde a pierdut în fața belgiencei Elise Mertens, iar la Dubai a fost scoasă încă din sferturi de Julia Goerges.

Pentru Halep însă, cel mai important este parcursul de la Fed Cup în acest an. A obținut două victorii în duelul cu Cehia, iar România a ajuns în finală pentru prima dată în ultimii 46 de ani. Acolo, România se va duela cu Franța.

Tags: