Fanatik Show

“L-am împrumutat pe Dore în schimbul a 30.000 de euro!”

UPDATE 19:00 / "Sper ca Miriuţă să fie foarte inspirat şi să simtă din atacanţii pe care îi avem fiecare în ce zi va da gol. Abia aseară pe la zece jumate, zece şi un pic am semnat actele...
09.09.2014 | 19:00
Lam imprumutat pe Dore in schimbul a 30000 de euro
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:00“Sper ca Miriuţă să fie foarte inspirat şi să simtă din atacanţii pe care îi avem fiecare în ce zi va da gol. Abia aseară pe la zece jumate, zece şi un pic am semnat actele pentru Dore. Noi ne facem politica noastră ca de obicei şi încercăm să utilizăm la maximum bugetul pe care îl are clubul. E împrumutat pe un an, cu opţiune de cumpărare. Împrumutul costă 30.000 de euro şi un transfer definitiv costă în total 300.000 de euro. Sincer vă spun că nu ne gîndim la titlu, ci să avem acelaşi joc colectiv bun. Am luat şi fundaş şi atacant şi mijlocaş, ne-am închis. Petrucci arată a fotbalist, iar la antrenament s-a descurcat foarte bine. Are o dorinţă mare să intre, să impresioneze. Postul său favorit este mijlocaş numărul 8. Poate juca ceea ce joacă Monroy. Sînt doi fotbalişti care ar putea prinde foarte bine primul unsprezece, deşi, mai ales în atac, concurenţa este foarte mare. Dar de asta i-am luat pentru că aveam o banca tehnică diluată. Obiectivul rămîne o clasare între locurile 1-4”, a declarat Iuliu Mureşan la FANATIK SHOW pe Look TV.

––––––––––––––––––––

CFR Cluj a reuşit transferul lui Ferebory Dore, un fost atacant al Petrolului Ploieşti în ultima zi de mercato. Congolezul în vîrstă de 25 de ani a fost dorit intens de Vasile Miriuţă, tehnicianul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Dore a fost adus împrumut pînă la sfîrşitul sezonului de la Botev Plovdiv, după o jumătate de an petrecută în Bulgaria. Echipa se află în acest moment într-un impas financiar, motiv pentru care i-a mai cedat şi pe Srgian Luchin la Steaua şi pe Younes Hamza, la Ludogoreţ Razgrad.

51f758c2b1229

Ferebory Dore a jucat în 12 partide oficiale la Botev, reuşind să înscrie de patru ori.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!