Life

Lovitura de grație dată de Elena Chiriac la Ferma. Planul cu care vrea să câștige: „Nu mi-e frică nici de Andrei, nici de Augustin”

19.11.2020 | 08:15
Lovitura de gratie data de Elena Chiriac la Ferma Planul cu care vrea sa castige Nu mie frica nici de Andrei nici de Augustin
Elena Chiriac a dezvăluit planul cu care vrea să câștige Ferma. Foto: captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a dezvăluit strategia cu care vrea să câștige reality-show-ul Ferma de la PRO TV. Sportiva, ajunsă șefa fermierilor, a spus că fetele sunt mai puternice decât băieții în acest sezon, așa că se va concentra să le elimine pentru a ajunge ea cât mai departe.

În ediția din 18 noiembrie,  Elena a propus-o pe Anna Lesko la duelul din această săptămână, iar cântăreața ucraineancă a ales-o pe Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT

Anna nu a părut foarte încântată de decizia luată de luptătoarea de Taekwondo, însă, în același timp, nominalizarea ei a luat-o drept o provocare, astfel încât și-a ales-o parteneră de duel pe iubita lui George Burcea.

Elena Chiriac vrea să le scoată pe fetele de la Ferma

Elena a spus motivul pentru care a nominalizat o fată și nu un băiat pentru duel, totul făcând parte dintr-o strategie pe care a pus-o cap la cap în ultima vreme, căci până acum nu a avut niciun plan bine stabilit pentru a câștiga concursul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Faptul că aș elimina una dintre fete, care sunt mai puternice decât el (nr.Gabi Toader) ar fi un lucru bun.(…) Aș vrea să câștig eu. E ceva ce nu mi-am propus de la început, dar de când mi-am propus asta, cred că pot. Și, indiferent de probă, cred că pot.

„Nu mi-e frică de Andrei Stoica”

Dacă stăm să ne gândim, am mai avut un duel în care eu am fost cu frații Stoica și dacă Anda nu ar fi cedat, vă spun cu toată sinceritatea, rezistam mai mult decât ei, cu mult, pe buștenii ăia.

ADVERTISEMENT

Nu mi-e frică nici de Andrei, de Augustin-nu, Gabi nu mă sperie cu nimic și oricare dintre fete ar rămâne- e o joacă pentru mine”, este strategia explicată de Elena Chiriac.

Elena Chiriac este cea mai tânără concurentă de la Ferma vedetelor. Este sportivă și model, stabilită în Londra, iar ideea de a participa în reality-show-ul de la postul de pe Pache Protopopescu a fost cea mai mare poartă deschisă pentru tânără pentru a se face cunoscută în fața unei țări întregi.

ADVERTISEMENT