Carousel hot news

Petrolul are din ce să-l plătească pe Mutu: cît ia din cel mai tare contract de sponsorizare din istoria clubului

Venirea lui Mutu la Petrolul nu este singura lovitură de imagine dată de "lupii galbeni". În timp ce multe cluburi din Liga 1 se chinuie să atragă fonduri din sponsorizări, oficialii ploieşteni...
15.01.2014 | 12:23
Petrolul are din ce să-l plătească pe Mutu: cît ia din cel mai tare contract de sponsorizare din istoria clubului
ADVERTISEMENT

Venirea lui Mutu la Petrolul nu este singura lovitură de imagine dată de “lupii galbeni”. În timp ce multe cluburi din Liga 1 se chinuie să atragă fonduri din sponsorizări, oficialii ploieşteni au reuşit să ajungă la un acord cu un sponsor de talie mondială.

Este vorba despre gigantul auto german Opel, compania care în trecut a mai sponsorizat cluburi importante precum Bayern sau AC Milan.

ADVERTISEMENT

“Pot să anunţ cu voce tare, după doi ani de conducere, cu super-fotbalişti la echipă, cu trofeu cîştigat, cu altele , cu OPEL sponsor principal din retur: veniţi, fraţilor, să vă bucuraţi de echipa Petrolul Ploieşti cu mine, fără mine, cu oraşul, cu fanii” , a spus preşedintele Dan Capră pentru cotidianul Telegrama.

Contractul se va semna la ora 13.30 şi va aduce în conturile clubului aproape 800.000 de euro, suficient cît să acopere salariul “Briliantului” Mutu, dar şi remuneraţiile altor jucători.

ADVERTISEMENT

La antrenamentul din această seară, primul din acest an al “lupilor”, se va prezenta şi Ianis Zicu. Fostul dinamovist n-a semnat contractul încă, dar este posibil să se parafeze în următoarele ore.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri