Sport

Lovitură de imagine pentru o companie de prestigiu din România: a semnat un parteneriat cu celebra echipă de F1 Ferrari!

Echipa de Formula 1 Ferrari a anunțat începerea unui parteneriat cu o companie de IT din România care vrea să se listeze la bursa de la New York.
28.09.2022 | 17:18
Lovitura de imagine pentru o companie de prestigiu din Romania a semnat un parteneriat cu celebra echipa de F1 Ferrari
Echipa de Formula 1 Ferrari a anunțat începerea unui parteneriat cu o companie de IT din România care vrea să se listeze la bursa de la New York. Sursă foto: formula1.com
ADVERTISEMENT

Celebrul constructor italian și-a schimbat politica strictă și a lansat de curând Ferrari Purosangue, primul SUV/crossover din istoria mărcii.

Ferrari, parteneriat cu o companie de renume din România

Scuderia Ferrari pare că a renăscut după ani buni în care nu a intrat în lupta la titlu în Formula 1. Până la marele succes mai este de așteptat, dar, între timp, italienii au anunțat un parteneriat cu Bitdefender, o companie de IT din România.

ADVERTISEMENT

În urma acestei colaborări, logo-ul firmei condusă de Florin Talpeș va apărea pe monopostul F1-75 și căștile celor doi piloți Ferrari, Charles Leclerc şi Carlos Sainz începând cu Marele Premiu de la Singapore, care va avea loc în weekend-ul 30 septembrie – 2 octombrie. Bitdefender se alătură astfel altor companii uriașe care au parteneriate cu Ferrari, precum Shell, Snapdragon sau Amazon.

Începând cu anul 2023, numle Bitdefender va apărea și pe costumele de curse şi uniformele echipei. Cele două companii se vor implica, de asemenea, în activităţi de marketing, inclusiv întâlniri private cu piloţii echipei Ferrari şi cu membrii echipei tehnice, tururi ale fabricii, acces la boxe şi alte activităţi exclusive.

ADVERTISEMENT

”Bitdefender anunţă că a încheiat un parteneriat multianual cu Ferrari S.p.A., pentru a deveni partenerul global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari în Campionatul Mondial de Formula 1”, se arată în comunicatul firmei de IT.

Secretele Ferrari sunt în siguranță

Directorul Ferrari, Mattia Binotto, s-a arătat extrem de încântat de colaborarea pe care echipa italiană o va avea cu compania din România și este de părere că acest parteneriat va fi de mare folos pe viitor.

ADVERTISEMENT

”Suntem încântaţi să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtăşim valori precum cel mai înalt nivel de eficienţă tehnologică, căutarea excelenţei în performanţă şi o cultură a securităţii.

Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare şi foarte apreciată pentru profesionalismul şi fiabilitatea sa”, a declarat Binotto, la nici o lună după incidentul neplăcut de la Marele Premiu al Olandei.

ADVERTISEMENT

Florin Talpeș, încântat de semnarea parteneriatului

”Bitdefender împărtăşeşte cu Scuderia Ferrari o moştenire a excelenţei şi o experienţă demonstrată în construirea de tehnologii inovatoare de ultimă generaţie pentru a obţine rezultate câştigătoare.

Atunci când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate maşini câştigă curse pe circuit şi doar cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra şi răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, se potriveşte în mod natural pentru Bitdefender.

Aşteptăm cu nerăbdare să accelerăm notorietatea brandului, în timp ce rămânem concentraţi pe furnizarea de protecţie de ultimă generaţie pentru clienţii noştri din întreaga lume, în materie de securitate cibernetică”, a spus Florin Talpeş, cofondator şi director al Bitdefender.

ADVERTISEMENT
Tags:
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit...
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret...
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret de sub ”Palatul” lui Gigi Becali
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul...
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul ar însemna aritmii cu puls scăzut
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi...
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi cazuri în care majorările vor fi chiar şi de 90%
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în...
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în cazul unei invazii ruseşti | VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Vremea aduce mari surprize. Și meteorologii sunt derutați
Vremea aduce mari surprize. Și meteorologii sunt derutați
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea sa. Călin Geambașu a spus tot: „Era foarte...„
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama...
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama pentru că i-a otrăvit soția