Sport

Lovitură de imagine pentru o companie de prestigiu din România: a semnat un parteneriat cu celebra echipă de F1 Ferrari!

Echipa de Formula 1 Ferrari a anunțat începerea unui parteneriat cu o companie de IT din România care vrea să se listeze la bursa de la New York.
28.09.2022 | 17:18
Lovitura de imagine pentru o companie de prestigiu din Romania a semnat un parteneriat cu celebra echipa de F1 Ferrari
Echipa de Formula 1 Ferrari a anunțat începerea unui parteneriat cu o companie de IT din România care vrea să se listeze la bursa de la New York. Sursă foto: formula1.com
ADVERTISEMENT

Celebrul constructor italian și-a schimbat politica strictă și a lansat de curând Ferrari Purosangue, primul SUV/crossover din istoria mărcii.

Ferrari, parteneriat cu o companie de renume din România

Scuderia Ferrari pare că a renăscut după ani buni în care nu a intrat în lupta la titlu în Formula 1. Până la marele succes mai este de așteptat, dar, între timp, italienii au anunțat un parteneriat cu Bitdefender, o companie de IT din România.

ADVERTISEMENT

În urma acestei colaborări, logo-ul firmei condusă de Florin Talpeș va apărea pe monopostul F1-75 și căștile celor doi piloți Ferrari, Charles Leclerc şi Carlos Sainz începând cu Marele Premiu de la Singapore, care va avea loc în weekend-ul 30 septembrie – 2 octombrie. Bitdefender se alătură astfel altor companii uriașe care au parteneriate cu Ferrari, precum Shell, Snapdragon sau Amazon.

Începând cu anul 2023, numle Bitdefender va apărea și pe costumele de curse şi uniformele echipei. Cele două companii se vor implica, de asemenea, în activităţi de marketing, inclusiv întâlniri private cu piloţii echipei Ferrari şi cu membrii echipei tehnice, tururi ale fabricii, acces la boxe şi alte activităţi exclusive.

ADVERTISEMENT

”Bitdefender anunţă că a încheiat un parteneriat multianual cu Ferrari S.p.A., pentru a deveni partenerul global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari în Campionatul Mondial de Formula 1”, se arată în comunicatul firmei de IT.

Secretele Ferrari sunt în siguranță

Directorul Ferrari, Mattia Binotto, s-a arătat extrem de încântat de colaborarea pe care echipa italiană o va avea cu compania din România și este de părere că acest parteneriat va fi de mare folos pe viitor.

ADVERTISEMENT

”Suntem încântaţi să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtăşim valori precum cel mai înalt nivel de eficienţă tehnologică, căutarea excelenţei în performanţă şi o cultură a securităţii.

Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare şi foarte apreciată pentru profesionalismul şi fiabilitatea sa”, a declarat Binotto, la nici o lună după incidentul neplăcut de la Marele Premiu al Olandei.

ADVERTISEMENT

Florin Talpeș, încântat de semnarea parteneriatului

”Bitdefender împărtăşeşte cu Scuderia Ferrari o moştenire a excelenţei şi o experienţă demonstrată în construirea de tehnologii inovatoare de ultimă generaţie pentru a obţine rezultate câştigătoare.

Atunci când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate maşini câştigă curse pe circuit şi doar cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra şi răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, se potriveşte în mod natural pentru Bitdefender.

Aşteptăm cu nerăbdare să accelerăm notorietatea brandului, în timp ce rămânem concentraţi pe furnizarea de protecţie de ultimă generaţie pentru clienţii noştri din întreaga lume, în materie de securitate cibernetică”, a spus Florin Talpeş, cofondator şi director al Bitdefender.

ADVERTISEMENT
Tags: