ADVERTISEMENT
News

Lovitură de TEATRU în cazul Pistorius: “Va fi eliberat la finalul lunii august!”

Oscar Pistorius a fost condamnat la 5 ani de închisoare pe data de 4 noiembrie 2014 pentru uciderea prietenei sale, Reeva Steenkamp, pe data de 14 februarie 2013. Pistorius a fost găsit vinovat de...
Autor: Marian Popovici | 08.06.2015 | 15:46
Lovitură de TEATRU în cazul Pistorius:

Oscar Pistorius a fost condamnat la 5 ani de închisoare pe data de 4 noiembrie 2014 pentru uciderea prietenei sale, Reeva Steenkamp, pe data de 14 februarie 2013. Pistorius a fost găsit vinovat de ucidere din culpă, sentinţă controversată după ce atletul a declarat că a confundat-o cu un hoţ. 

ADVERTISEMENT

Un membru al familiei lui Pistorius a declarat că atletul va fi eliberat în luna august, după doar 10 luni de închisoare: “Oscar va fi eliberat condiţionat la finalul lunii august”, a declarat un membru al familiei sub protecţia anonimatului pentru Reuters.

Reeva Steenkamp, în vîrstă de 29 de ani a decedat pe loc. A fost un model de succes în Africa de Sud şi a încheiat facultatea de drept. Chiar dacă procuororii au cerut condamnarea pentru omor calificat, instanţa l-a găsit vinovat pe Pistorius de ucidere din culpă. Atletul a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!