News

Lovitură de teatru în cazul morții lui Emi Pian. Frații interlopului mort, săltați de mascați și duși în arest

12.08.2020 | 16:45
Lovitura de teatru in cazul mortii lui Emi Pian Fratii interlopului mort saltati de mascati si dusi in arest
ADVERTISEMENT

Lovitură de teatru în cazul morții lui Emi Pian. Fratele liderului Clanului Duduienilor, ucis cu sânge rece în urma unei partide ilegale de barbut a fost săltat de mascați în această dimineață și este unul din suspecții în acest dosar.

UPDATE, 16:40 / Frații lui Emi Pian au fost reținuți pentru 24 de ore. Grațian și Ciprian Duduianu sunt acuzați de tentativă de omor.

ADVERTISEMENT

Bărbații vor fi prezentați magistraților Tribunalului bucurești cu propunere de arestare preventivă. Totodată, oamenii legii au ridicat de la casele Duduienilor șapte cutii cu obiecte și documente.

„Procurorii au ridicat înscrisuri, documente asupra imobilelor, bunuri mobile ale familiei. Nu au fost găsite haine din seara aceea. A fost găsit doar un cuţit pe care îl are orice om în gospodărie. Percheziţia domiciliară a vizat găsirea anumitor obiecte necesare anchetei”, a declarat avocata familiei Duduianu, conform România TV.

ADVERTISEMENT

Bărbații ar fi acuzați că l-au tăiat pe cel care l-ar fi omorât pe Emi Pian, drept răzbunare.

Lovitură în cazul morții lui Emi Pian

Avocata familiei celebrului interlop a transmis un comunicat presei prin care a informat că s-au realizat mai mult percheziții la domiciliul acestuia și la alte persoane.

„În urma percheziției nu au fost găsite bunuri și substanțe interzise. Clientul meu are calitate de suspect și a fost dus la audieri. Procurorii au ridicat înscrisuri privind bunuri imobile. A fost găsit doar un cuțit pe care orice om îl are în casă. Nu au fost găsite hainele din noaptea crimei.

ADVERTISEMENT

Aș spune că este inegal tratamentul în condițiile în care Emi a fost ucis. El nu era un om violent, nu umbla cu cuțite după el. Clienții mei nu au ieșit și nu au sesizat organele statului cu activități ilicite. E clar că ei nu se vor răzbuna.

Emi a murit, nu are cui să folosească răzbunare. Fratele lui, Ciprian, este ridicat și dus la audieri. Așteptăm din partea autorităților reacție fermă și la adresa celorlalți”, transmite avocata, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Interlopul a fost înmormântat pe 9 august

Cunoscutul interlop, care ar fi fost ucis de Ciprian Napy din clanul Rinu, a fost condus pe ultimul drum duminică, 9 august.

Emi Pian a fost plâns la căpătâi de mai multe nume celebre din lumea interlopă, dar și de maneliști de renume printre care Sorin Copilul de Aur și Florin Salam.

Cu Salam, Pian avea o relație foarte apropiată, ba chiar cântărețul i-a cântat la înmormântare, așa cum este tradiția la cei de etnie rromă.

Rămâne de văzut la ce concluzii vor ajunge criminaliștii și cine va fi stabilit vinovat pentru moartea lui Pian.

 

ADVERTISEMENT
Tags: