Fotbal intern

Lovitură de teatru în Giulești! Se întoarce fostul finanțator? “Mulţumesc, George Copos, că vii să te implici să ajuţi Rapidul!”

11.12.2018 | 12:29
Lovitura de teatru in Giulesti Se intoarce fostul finantator Multumesc George Copos ca vii sa te implici sa ajuti Rapidul

Adevărată lovitură de teatru în Giulești acolo unde fostul finanțator, George Copos a apărut, din nou, alături de echipă. Acesta a fost invitatul Primăriei Sectorului 1 pentru serbarea de final de an. Omul de afaceri s-a salutat cu toți cei prezenți și a fost întâmpinat de edilul Dan Tudorache. Mulţumesc, George Copos, că vii şi să te implici să ajuţi Rapidul, a fost anunţul prin care primarul a deschis evenimentul.

De altfel, Copos a fost de acord în urmă cu doar câteva luni să închirieze pe o sumă modică toate clădirile pe care le deţine la Pro Rapid. Terenul bazei a fost preluat de ANAF din cauza datoriilor la buget și Primăria speră să ajungă acum la un numitor comun cu fostul finanțator și să preia în administrare centrul în totalitate.
Lovitură de teatru în Giulești! Se întoarce fostul finanțator Copos la Rapid
George Copos a fost condamnat în Dosarul Transferurilor și a primit pedeapsă cu executare

Lovitură de teatru în Giulești! Se întoarce fostul finanțator?

Mai mult de atât, Daniel Pancu a precizat că nu este pentru prima oară când Copos se implică la echipă. Actualul antrenor al giuleștenilor a spus că fostul finanțator a mai ajutat și în alte rânduri formația. „Mi-a spus că o să vină la serbare, dar nu prea am crezut la început. Nu e prima oară când m-am întâlnit cu el. Și cu Nico am mai fost la el, când mai aveam nevoie de una alta, mai apelam. Nu știu cât e de aproape de noi, dar vă spun că în perioada asta a fost lângă noi. L-am întrebat și azi de Pro Rapid și mi-a spus că e destul de complicat. Reprezintă forță în primul rând. Rapid fără finanțare nu ar exista. Are nevoie de finanțare puternică pentru că locul Rapidului e în prima ligă luptându-se la campionat an de an. Primăria ne poate ajuta cu infrastructura, apoi ne trebuie un sponsor puternic”, a declarat Daniel Pancu pentru Digi Sport

Cu toate acestea, George Copos a refuzat să recunoască o eventuală implicare la Rapid. Acesta a precizat însă că gruparea giuleșteană va rămâne mereu “farmecul vieţii”. “Am fost la petrecerea de final de an a Rapidului, dar nici vorbă să mă întorc la Rapid. Ştiu că primarul mi-a urat bun venit, dar nu mă voi întoarce niciodată. Am fost la Rapid doar pentru a da nişte cadou, pentru că Rapid rămâne farmecul vieţii şi va rămâne mereu în sufletul meu. Vreau să vă spun că dacă nu era primarul Dan Tudorache, Rapidul poate nu mai exista deloc, nici măcar în Liga a III-a. Eu, categoric nu mă voi mai întoarce niciodată, dar Rapidul va rămâne în sufletul meu”, a declarat Copos pentru News.ro.

  • 1 este locul pe care îl ocupă Rapid în clasamentul Ligii a III-a