News

Lovitură de teatru în sectorul 6! Candidatul Ciprian Ciucu (PNL) a depus un denunț la DNA împotriva primarului Gabriel Mutu

23.09.2020 | 19:35
Lovitura de teatru in sectorul 6 Candidatul Ciprian Ciucu PNL a depus un denunt la DNA impotriva primarului Gabriel Mutu
ADVERTISEMENT

Ciprian Ciucu, candidat PNL, a depus astăzi un denunţ la DNA pe numele primarului din sectorul 6.  Gabriel Mutu (PSD) este acuzat de fapte de corupţie şi deturnare de fonduri.

În plus, Ciucu a depus și la poliție o sesizare. Acesta acuză că a fost făcută o distribuire masivă ”de flyere specifice campaniei negative, fără a se preciza codul de mandatar pentru a se identifica mai greu autorii”, conform comunicatului de presă al PNL.

ADVERTISEMENT

Candidatul susținut și de Alianța USR-PLUS se plânge de o campania de defăimare ”inițiată de către postul de televiziune România TV și preluată cu încălcarea legilor electorale și a audiovizualului de către postul Antena 3”.

Gabriel Mutu, denunțat la DNA de contracandidatul său Ciprian Ciucu

„Ciprian Ciucu, candidatul PNL susţinut de către Alianţa USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 6 a depus astăzi, 23 septembrie 2020, la ora 15.45 un denunţ pentru fapte de corupţie pe numele Primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu.

ADVERTISEMENT

Denunţul vizează  articolul 30, aliniatul (1) din Codul penal, repectiv deturnarea de fonduri. De asemenea, în urma unei campanii ilegale de distribuire masivă şi nesumată de flyere specifice campaniei negative, fără a se preciza codul de mandatar pentru se identifica mai greu autorii, dl. Ciprian Ciucu a depus o sesizare la Poliţia Sectorului 6 pentru identificarea făptaşilor şi aducerea acestora în faţa legii”, arată un comunicat de presă al PNL.

Pe pagina de facebook, Ciprian Ciucu a anunțat că mâine vor fi făcute mai multe dezvăluiri.

Candidatul PNL la sectorul 6 consideră că a fost atacat din toate direcțiile pentru că este favorit să-l dea jos din scaun pe Gabriel Mutu.

ADVERTISEMENT

„Cea mai murdară şi ticăloasă campanie electorală a alegerilor locale din acest an are loc în Sectorul 6.  Am scos la iveală deja 23 de companii abonate la bani publici, care au contracte doar cu Primăria Sectorului 6, şi care nu ar exista pe piaţa liberă fără banii daţi de oamenii lor.

Am prima şansă în Sectorul 6, Gabriel Mutu este disperat! De aceea, toate atacurile şi mizeriile pe care le auziţi, împinse cu mii de euro pe site-uri şi Facebook, sunt invenţii pure. Campania mea a fost una transparentă, onestă şi printre oameni”, a declarat Ciprian Ciucu, conform comunicatului PNL.

ADVERTISEMENT