Life

Lovitură de teatru la Puterea Dragostei! Ella ar putea continua și în sezonul trei: „I s-a propus”

20.07.2020 | 15:10
Lovitura de teatru la Puterea Dragostei Ella ar putea continua si in sezonul trei I sa propus
ADVERTISEMENT

Finala sezonului doi al emisiunii Puterea Dragostei se apropie cu pași repezi și aduce o luptă mai strânsă ca oricând. Cei mai apreciați concurenți au rămas în cursă și nu au de gând să se dea în lături de la nimic pentru a pleca acasă cu marele premiu.

Timp de o săptămână, Ella, Bianca, Livian, Gabriel, Berna și Philip trebuie să încerce pe ultima sută de metri să câștige simpatia publicului și să demonstreze că merită mult râvnitul trofeu, dar și cei 10.000 de euro puși în joc pentru fiecare câștigător. Nu le va fi deloc ușor, în condițiile în care fanii par să se fi împărțit deja în mai multe tabere. Sau cel puțin așa reiese din comentariile scrise pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Între timp, mai-marii Kanal D sunt cu gândul la următorul sezon și încearcă să-i surprindă pe telespectatori cu concurenți, dar și cu figuri deja cunoscute. Acesta este motivul pentru care își doresc ca Ella să rămână în casa dragostei, indiferent de rezultatul finalei programate în weekend. Ba chiar i-au făcut deja o ofertă concretă și speră să bată palma cât mai curând.

Ella ar putea continua la Puterea Dragostei. Propunerea a fost deja făcută

I s-a propus să fie în emisiune și în sezonul 3. Deocamdată însă, ea nu a dat un răspuns concret, ci doar a spus că vrea să se întoarcă în țară, să stea în București o perioadă, apoi, va lua o decizie“, au povestit surse apropiate brunetei pentru wowbiz.ro, iar șansele să asistăm la o revenire de senzație sunt destul de mari.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că Ella pare tentată să participe din nou, mai ales dacă se va întâmpla ca unul dintre băieți să îi pice cu tronc. Până una-alta, frumoasa concurentă ar vrea să se stabilească în București, așa că este în căutarea unei locuințe.

Ella vrea să rămână în Capitală, și chiar își caută un apartament de închiriat în acest sens.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, ea locuiește la o prietenă, dar nu dorește să lase lucrurile așa, își va lua o căsuță a ei și va demara și niște afaceri legate de fashion”, au mai spus prietenii săi.

Bianca s-a mutat deja în Capitală. Pare să-l fi uitat definitiv pe Livian

Dacă Ella nu este încă foarte hotărâtă în privința drumului pe care ar vrea să-l urmeze după finala actualului sezon, Bianca s-a mutat deja în București și are de gând să rămână definitiv. Asta deși până nu demult susținea că va locui în Cluj pentru a-l putea recuceri pe Livian.

ADVERTISEMENT

Îmi iau chirie în București și m-am gândit să stau aici până după finală (n.r. Puterea Dragostei) și apoi să mă duc la țară să stau câteva zile. Sunt multe oportunități, am multe cunoștințe, Mary este aproape de mine, deocamdată stau la ea”, a declarat Bianca. Rămâne de văzut dacă decizia sa va fi pe placul fostului iubit.

ADVERTISEMENT