Carousel hot news

LOVITURĂ DE TEATRU! Lucian Bute s-a accidentat şi nu va mai BOXA în decembrie cu Bolonti!

Lucian Bute avea programat pe data de 6 decembrie un meci cu argentinianul Roberto Bolonti la Montreal. Presa canadiană scrie că Bute s-a accidentat la spate şi nu va mai putea boxa în gala din...
Autor: Marian Popovici | 19.11.2014 | 00:16
LOVITURĂ DE TEATRU! Lucian Bute s-a accidentat şi nu va mai BOXA în decembrie cu Bolonti!

Lucian Bute avea programat pe data de 6 decembrie un meci cu argentinianul Roberto Bolonti la Montreal. Presa canadiană scrie că Bute s-a accidentat la spate şi nu va mai putea boxa în gala din Canada. 

Pugilistul român se antrenează de cîteva luni cu celebrul Freddy Roach, antrenorul lui Manny Paquiao. Bute a făcut pregătirea în Filipine şi avea aşteptări mari de la acest meci care trebuia să însemne revirimentul pugilistului român, mai ales că Lucian a suferit o înfrîngere dureroasă în faţa lui Jean Pascal, în luna ianuarie.

Meciul lui Bute cu Bolonti va fi înlocuit de confruntarea dintre Jean Pascal şi Donovan George. Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în luna mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch prin knock out în repriza a 5-a, într-un meci disputat la Nottingham.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!