ADVERTISEMENT
Life

Lovitură de teatru! Vestea care o poate face pe Iulia Vântur să pună capăt relației cu Salman Khan

Autor: Bogdan Solomon | 31.08.2020 | 15:50
Lovitură de teatru! Vestea care o poate face pe Iulia Vântur să pună capăt relației cu Salman Khan
Iulia Vântur și Salman, la un pas de despărțire. Actorul ar fi căsătorit cu o altă femeie. Sursa foto: Captură TV

Deși nu puțini sunt cei care susțin că bat clopote de nuntă pentru Iulia Vântur și bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste peste mări și țări, unde și-a mutat întreaga viață încă din 2013, o veste bombă riscă să tulbure fericirea cuplului.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui avocat din Delhi, Salman Khan ar fi ajuns deja în fața altarului și nu cu fosta vedetă Pro TV, ci cu o femeie a cărei identitate rămâne, cel puțin pentru moment, învăluită în mister. Unde mai punem că presupusa soție i-ar fi dăruit îndrăgitului actor de la Bollywood și  doi copii, adolescenți în toată regula pe care îi iubește ca pe ochii din cap.

În aceste condiții, nu trebuie să ne mire că frumoasa blondină și-a ținut viața sentimentală ascunsă de ochii curioșilor. Ba chiar umblă vorba prin târg că ar fi decis să pună capăt relației, în ciuda faptului că locuiește în continuare cu celebrul său iubit.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, înșelată de Salman Khan? Megastarul indian ar fi căsătorit cu o altă femeie

Într-un scurt mesaj publicat pe contul personal de Twitter, Vibhor Anand, avocatul cu pricina, anunță că „Noor, soția starului nostru Salman Khan este stabilită în Dubai alături de cei doi copii, Ayesha și Razzak (17 și 13 ani)”.

În finalul postării sale, acesta îl provoacă pe actor să reacționeze public pentru a confirma sau infirma afirmațiile sale. „Am dreptate sau nu?”, îl întreabă, retoric, avocatul pe iubitul Iuliei Vântur. Interesant este că replica întârzie deocamdată să apară.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Pro TV este afectată de situația din India

Chiar dacă a sărbătorit de curând schimbarea prefixului ( n.r. a împlinit 40 de ani), fosta prezentatoare TV nu s-a bucurat pe deplin. Asta pentru că nu poate să nu se gândească la miile de persoane care zi de zi cad victime noului coronavirus. În plus, a trebuit să își schimbe radical stilul de viață și să petreacă din ce în ce mai mult timp în casă, deși ar vrea să le fie aproape celor dragi din țară.

Să știți că situația aici în India este în continuare dezastruoasă. Cazurile în continuare cresc, din păcate nu avem ce să face, decât să stăm în case, să ne protejăm, să avem grijă de noi și de familia noastră.

ADVERTISEMENT

Am încercat să-mi formez o rutină și în izolare. Chiar dacă toate proiectele au înghețat din cauza pandemiei, eu încerc să-mi folosesc timpul pentru a-mi dezvolta diverse aptitudini.

Fac în fiecare zi practică vocală, singură sau cu coach-ul meu din UK (eram obișnuită să fac ore online), fac sală,  cardio, mișcare – înțeleg că e o binecuvântare să am spațiu de desfășurare –, echitație, pictură, citesc,  învăț diverse de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Învăț cântece noi. Îmi țin întâlnirile prin telefon, video call. Slavă Domnului, tehnologia ne salvează!

Suntem norocoși să trăim în aceste vremuri în care totul e accesibil printr-un click, inclusiv oamenii dragi. Acum, totul se poate face prin internet. Aproape totul. Imaginează-ți cum ar fi fost pandemia asta fără telefon și internet!”, a dezvăluit Iulia Vântur într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!