Sport

Lovitură dură încasată de microbiști. Peste două milioane de români nu au putut urmări la tv debutul noului sezon din Premier League

Începutul sezonului de Premier League a fost așteptat de milioane de fani din România, însă nu toți au putut vedea partida dintre Crystal Palace și Arsenal.
05.08.2022 | 22:40
Lovitura dura incasata de microbisti Peste doua milioane de romani nu au putut urmari la tv debutul noului sezon din Premier League
Aproximativ două milioane de români nu au putut vedea debutul Premier League. Sursă foto: globalcountdowns.com
ADVERTISEMENT

Abonații Orange și NextGen nu vor putea vedea prima rundă din Premier League, iar partidele vor fi disponibile doar pentru abonații RCS&RDS, Vodafone și Focus Sat.

Peste două milioane de români nu au putut urmări la tv debutul noului sezon din Premier League

Peste două milioane de români nu au putut vedea debutul sezonului din Premier League, după ce Prima Sport, care este disponibilă pe toate serviciile de telecomunicații, a blocat transmisia pentru abonații Orange și NextGen.

ADVERTISEMENT

Astfel, partida dintre Crystal Palace și Arsenal, care deschide sezonul de Premier League, a putut fi văzută doar de către abonații Digi, Vodafone și Focus Sat, pe canalele DigiSport 1 și PrimaSport 1.

„Această transmisie nu este disponibilă în rețeaua Orange. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul afișat pe Prima Sport 1 pentru abonații Orange.

ADVERTISEMENT

Debutul sezonului din Premier League a creat așteptări mari printre analiștii TV

Debutul Premier League a fost comentat de analiștii TV, care au mărturisit că abia așteaptă să vadă din nou meciurile din cel mai bogat campionat din lume.

„Abia aștept să mă uit la meciuri. Chiar mă bucur că începe cu un meci al lui Arsenal, eu țin cu Arsenal, așa țin eu cu ei.

ADVERTISEMENT

Bine, țin cu Arsenal și cu Manchester United din Anglia, îmi place să mă uit la meciurile lor”, a spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Arsenal a făcut mai multe transferuri bune, să vedem cum se vor integra în echipă. Și Crystal Palace s-a mișcat bine și sunt curios cum va fi duelul dintre cele două”, spunea și Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT

Programul complet al transmisiunilor TV a sezonului de Premier League în etapa 1:

5 august:

  • Crystal Palace – Arsenal, 22:00 – Digi Sport 1, Prima Sport 1

6 august:

  • Fulham – Liverpool, 14:30 – Digi Sport 1, Prima Sport 1
  • Bournemouth – Aston Villa, 17:00
  • Leeds – Wolves, 17:00 – Prima Sport 3
  • Newcastle United – Nottingham Forest, 17:00 – Digi Sport 2, Prima Sport 4
  • Tottenham – Southampton, 17:00 – Digi Sport 1, Prima Sport 1
  • Everton – Chelsea, 19:30 – Digi Sport 2, Prima Sport 2

7 august:

  • Leicester – Brentford, 16:00 – Digi Sport 3, Prima Sport 4
  • Manchester United – Brighton, 16:00 – Digi Sport 2, Prima Sport 1
  • West Ham – Manchester City, 18:30 – Digi Sport 2, Prima Sport 4
ADVERTISEMENT