Life

Lovitură dură pentru Carmen de la Sălciua! Culiță Sterp face echipă cu fostul ei iubit: „M-a șters de la prieteni”

Carmen de la Sălciua primește o lovitură neașteptată! Nelu Popa și Culiță Sterp, foștii ei parteneri amoroși pun la cale o colaborare!
25.01.2023 | 12:36
Lovitura dura pentru Carmen de la Salciua Culita Sterp face echipa cu fostul ei iubit Ma sters de la prieteni
Foștii parteneri ai lui Carmen de la Sălciua și-au dat mâna. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua primește o lovitură dură, fix de unde nu se aștepta! Foștii ei parteneri de viață și de scenă se aliază și pun la cale o colaborare!

Culiță Sterp, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua, și Nelu Popa, fostul ei iubit, vor cânta împreună!

Bărbații cu care interpreta de muzică de petrecere a cântat până acum, cei de care s-a despărțit personal, dar și pe plan profesional, pregătesc o surpriză uriașă, una care, din informațiile obținute de FANATIK, ar fi ajuns și la urechile vedetei și nu i-a picat tocmai bine!

ADVERTISEMENT

Nelu Popa aruncă bomba, în exclusivitate pentru FANATIK, anunțând că va colabora cu Culiță Sterp, fostul soț al lui Carmen.

Saxofonistul este foarte bucuros că va avea loc această colaborare, neputând să ne spună, deocamdată, despre ce proiect este vorba. Acesta a recunoscut că s-a înțeles dintotdeauna extraordinar de bine cu artistul, deși toată lumea avea impresia că între ei ar fi existat o rivalitate, asta pentru că amândoi au făcut parte, cândva, din viața lui Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Nelu Popa: „Eu și Culiță Sterp ne-am înțeles întotdeauna foarte bine”. Carmen l-a scos de la prieteni

FANATIK a aflat și prima reacție pe care a avut-o Carmen de la Sălciua în urma acestei mutări neașteptate pe piața muzicii de petrecere! „Eu și Culiță Sterp m-am înțeles dintotdeauna foarte bine. În ciuda tuturor lucrurilor care s-au întâmplat, ne-am respectat reciproc ca oameni, dar și ca artiști.

Este unul dintre cântăreții cu care îmi face plăcere să colaborez. E adevărat, da, voi avea o colaborare faină cu el, dar nu pot să dau acum detalii. Mă bucur că l-am revăzut recent și că e dispus să facem un proiect frumos împreună”, a spus Culiță pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă s-a gândit cum ar reacționa Carmen de la Sălciua dacă ar afla asta, Nelu ne-a dat de înțeles că a ajuns la urechile ei vestea acestui featuring pe ritmuri etno.

„M-a șters de la prieteni, dar mie deja nu îmi mai pasă. Lumea credea că fără ea nu mă voi descurca, uite că prin muncă reușesc să am succes fără să am în spate numele ei”, ne-a dezvăluit Nelu Popa.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere s-a ridicat destul de mult de când a renunțat să mai cânte cu Carmen de la Sălciua. Nelu și-a făcut propria formație, de care este foarte mândru, cu care cântă acum nu doar în țară, ci și în străinătate.

Nelu Popa, aventură neplăcută la întoarcerea de la un eveniment

Artistul a fost recent plecat în Germania, iar la întoarcerea de la evenimentul unde a urcat pe scenă alături de Jador a avut parte de o experiență prin care nu ar mai vrea să treacă niciodată.

Avionul care trebuia să ajungă la Cluj Napoca a aterizat în cele din urmă în Budapesta, condițiile meteo de la noi punând în pericol echipajul. Nelu susține că l-a deranjat foarte tare felul în care a fost tratat de compania aeronautică.

„Am venit din Hannover și trebuia să aterizăm în Cluj-Napoca. Era ceață foarte mare și pilotul a considerat că era mai bine să ne ducă în Budapesta. Ne-am învârtit cam o oră și nu înțeleg de ce nu a ales să aterizeze pe aeroportul din Sibiu, Târgu-Mureș sau Oradea. Alte avioane au putut ateriza, noi nu… Cea mai proastă companie aeriană.

Nu e prima oară când pățesc astfel de lucruri cu aceeași companie. Îți dai seama ce era acolo. La Budapesta, ne-au scos din avion și ne-au pus într-o sală, toți înghesuiți. Am așteptat trei ore până să vină să ne ia un autocar. Nu puteai să îți iei nici măcar o apă, nu ne-au dat nimic. Și scuzele lor ce au rezolvat? Erau copii mici, plângeau… Apoi, eu și formația mea aveam și toate instrumentele cu noi, saxofon, orgă, una, alta. Nu aveai în sala din Budapesta nici unde să îți încarci telefonul. A fost ceva de groază. Am fot umiliți”, ne-a povestit de curând saxofonistul Nelu Popa.

ADVERTISEMENT