Sport

Lovitură dură pentru Klopp înainte de Roma – Liverpool

30.04.2018 | 19:13
Lovitură dură pentru Klopp înainte de Roma - Liverpool
Jurgen Klopp şi Zeljko Buvac lucrează împreună de 17 ani.
ADVERTISEMENT

Antrenorul cormoranilor, Jurgen Klopp, a primit o lovitură dură cu doar două zile înainte de meciul retur din semifinala Champions League Roma – Liverpool. Omul cel mai important din stafful său tehnic, secundul Zeljko Buvac, a plecat de la Liverpool într-un moment atât de important.

Buvac a lucrat alături de Klopp de 17 ani neîntrerupţi, atât la Mainz, cât şi la Dortmund şi l-a însoţit şi la Liverpool. Este supranumit “Creierul”, fiind socotit a fi cel care i-a dat multe idei bune lui Klopp, pe care acesta le-a pus în practică apoi cu succes.

ADVERTISEMENT

Plecarea omului cu care a lucrat timp de 17 ani e o lovitură dură pentru Klopp

Buvac a avut permanent dreptul de a participa alături de Klopp la stabilirea primului unsprezece care va intra pe teren, dar, se pare, că în ultima perioadă aceste atribuţii îi fuseseră dacă nu retrase, măcar foarte multe diminuate.

Presa engleză susţine că între cei doi s-a produs un conflict foarte puternic şi Buvac a luat decizia de a pleca, dar conducerea lui Liverpool a comunicat că antrenorul secund ar avea probleme personale şi ar urma să revină la final de sezon alături de Klopp.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE