Sport

Lovitură dură pentru Universitatea Craiova! Și-a pierdut omul de gol pentru derby-urile de titlu cu CFR și FCSB. Exclusiv

Mirel Rădoi are o problemă importantă înainte de meciurile de „foc” cu Farul Constanța, CFR Cluj și FCSB. Elvir Koljic s-a accidentat și va rata cele trei derby-uri.
02.09.2022 | 11:11
Lovitura dura pentru Universitatea Craiova Sia pierdut omul de gol pentru derbyurile de titlu cu CFR si FCSB Exclusiv
Elvir Koljic a jucat 13 meciuri în acest sezon pentru Universitatea Craiova. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut cu 0-1 meciul cu Hermannstadt, iar Mirel Rădoi a primit încă o veste proastă înainte de o perioadă extrem de încărcată.

Elvir Koljic, out de la Universitatea Craiova! Atacantul e suspect de ruptură musculară

FANATIK a aflat în exclusivitate că Elvir Koljic va rata cel puțin următoarele trei meciuri importante din SuperLiga, cu Farul, CFR și FCSB.

ADVERTISEMENT

Atacantul bosniac s-a accidentat în partida de la Mediaș cu Hermannstadt și fost schimbat cu Jovan Markovic în minutul 65. Din informațiile FANATIK, el e suspect de ruptură musculară, iar dacă verdictul se confirmă va lipsi de pe gazon minimum trei săptămâni. Caz în care va rata cele mai importante meciuri ale Universității din perioada următoare, cu Farul, CFR Cluj și FCSB.

Accidentarea vine cum nu se poate mai prost pentru Mirel Rădoi, înaintea a trei meciuri extrem de importante pentru echipă.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se află doar pe locul 8 în clasament, după șapte meciuri. „Leii” au patru puncte peste FCSB și cu unul mai puțin decât campioana CFR Cluj. Pentru olteni, urmează meciul cu liderul din SuperLiga, Farul Constanța, programat luni, 5 septembrie, de la ora 21:30.

Elvir Koljic, coșmar interminabil cu accidentările la Universitatea Craiova

Elvir Koljic a avut nenumărate probleme cu accidentările în ultimii doi, care l-au ținut pe loc și nu a mai reușit să ajungă la forma dinainte de operație.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 27 de ani a avut probleme medicale și în iarnă când a ratat meciurile cu Mioveni, Chindia Târgoviște, Academica Clinceni și derby-urile cu FC U Craiova 1948 și Dinamo.

Koljic a reușit primul gol după un an de zile chiar în derby-ul cu Rapid și părea că a trecut peste cea mai dificilă perioadă din cariera sa.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic, accidentare groaznică provacată de o intrare criminală a lui Mihalache în meciul cu Poli Iași

Elvir Koljic era golgheterul Universității Craiova în octombrie 2020, când a suferit o accidentare îngrozitoare în meciul cu Poli Iași. Momentul a picat cum nu se poate mai prost. Jucătorul era dorit de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, însă transferul a picat după ce Koljic a stat pe bară aoriaoe de șase luni.

Bosniacul a tras tare să revină, însă a avut evoluții sporadice în sezonul trecut, fiind clar că încă nu și-a revenit 100% după problemele medicale.

Jucătorul s-a accidentat și la naționala Bosniei, imediat după transferul la Universitatea Craiova, iar apoi a mai avut o accidentare la spate într-un meci cu Voluntari, care l-a făcut să mai rateze câteva meciuri.

  • 1.500.000 de euro e cota lui Elvir Koljic

  • (P) Cota BETANO pentru  Universitatea Craiova – Farul: 1,97 este cota pentru ”ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT