Lovitură dură primită de cei 7 violatori din Vaslui!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/07/2016, 18:53
Lovitură dură primită de cei 7 violatori din Vaslui!

Magistratii Judecătoriei Vaslui au admis cererea formulată de către executorul care pune în aplicare executarea celor sapte violatori din Văleni. Aceştia au de plătit, împreună, 70.000 de lei, daune morale, victimei lor, asa cum a stabilit Curtea de Apel Iasi. La această sumă se adaugă daunele materiale si cheltuielile de judecată stabilite de aceeaşi instantă.

Lucrurile se complică pentru familiile celor şapte violatori din Văleni,judeţul Vaslui, trimişi după gratii anul trecut după ce au abuzat sexual o tănără.

Pentru că în urma sentinţei cei şapte nu au achitat nici măcar un leu din suma datorată ca daune, executorul judecătoresc a decis să ceară încuviinţarea instanşei pentru recuperarea sumei datorate.

Astfel, cei şapte tineri – Silviu Avadanei (23 de ani), Ionut Bogdan Boicu (22 de ani), Petrică Bolboceanu (24 de ani), Silviu Burada (22 de ani), Paul Andrei Burlacu (29 de ani), Alin Dumitru Rotaru (20 ani) şi Ioan Surleac (21 de ani) – au fost obligaţi de Curtea de Apel Iaşi să achite victimei, în solidar, suma de 70.000 de lei, cu titlul de daune morale.

În noiembrie 2014 cei 7 tineri au violat o fată de 18 ani, timp de 3 ore, pe un câmp. După ce tânăra a leşinat, aceştia au stropit-o cu alcool şi au violat-o din nou. Vinovaţii au primit între 6 şi 10 ani de închisoare şi trebuie să-i plătească victimei daune morale în valoare de 70.000 de lei. Cei şapte tineri sunt încarceraţi în Penitenciarul de la Vaslui.

Sursă: www.libertatea.ro

Închide ×