Stiri sportive

LOVITURĂ! Fanatik.ro se alătură reţelei ThinkDigital!

Fanatik.ro, site-ul de sport cu cea mai puternică ascensiune din categoria sa anul acesta, conform SATI, a intrat în portofoliul ThinkDigital....
30.09.2014 | 23:58
LOVITURA Fanatikro se alatura retelei ThinkDigital
ADVERTISEMENT

Fanatik.ro, site-ul de sport cu cea mai puternică ascensiune din categoria sa anul acesta, conform SATI, a intrat în portofoliul ThinkDigital.

Cu vîrfuri de trafic în sezonul sportiv de peste 800.000 vizitatori unici, Fanatik.ro a înregistrat în luna august a.c. 1.037.812 vizitatori unici (din care, 679.252 pe desktop, conform SATI, şi 358.560 pe mobile, conform Google Analytics) şi peste 7,7 milioane de afişări (din care, 4.711.165 pe desktop, conform SATI, şi 3.076.979 pe mobile, conform Google Analytics), în creştere cu peste 200% faţă de începutul perioadei măsurării (septembrie, 2013).

ADVERTISEMENT

Site-ul se situează pe locul 4 în categoria “Sport”, după sport.ro, prosport.ro şi gsp.ro, o performanţă notabilă, mai ales că produsul este susţinut doar de un săptămânal de profil.

“Am încredere că vom intra cu multă muncă şi răbdare în top 3 site-uri de sport, având în vedere determinarea echipei noastre, precum şi faptul că am reuşit performanţe de trafic notabile, în doar câteva luni de la lansare, fără a demara încă nicio campanie de marketing şi bazîndu-ne doar pe conţinutul original şi valoros pentru iubitorii sportului din România. Publicul Fanatik.ro este deja obişnuit cu dezvăluiri şi ştiri în exclusivitate”, spune Horia Ivanovici, fondatorul publicaţiei Fanatik şi al site-ului Fanatik.ro.

ADVERTISEMENT

ThinkDigital operează cea mai mare şi mai diversificată reţea independentă de platforme web şi site-uri din piaţă, reprezentând în România branduri globale majore, începând cu Facebook (Premium Ads), Skype, Dailymotion, Vice, Samsung (Smart Hub) la care se adaugă peste 80 de site-uri locale foarte cunoscute!

comunicat