Lovitură financiară dată de Juventus după calificarea în sferturile Ligii Campionilor! Acţiunile la bursă au crescut peste noapte

Razvan Nicolae   
in Juventus Torino
13/03/2019, 16:15
Lovitură financiară dată de Juventus după calificarea în sferturile Ligii Campionilor! Acţiunile la bursă au crescut peste noapte GALERIE FOTO
Lovitură financiară dată de Juventus după calificarea în sferturile Ligii Campionilor

Juventus a dat o adevărată lovitură financiară după calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Cristiano Ronaldo a ajutat-o pe “Bătrâna Doamnă” cu cele trei goluri marcate în meciul cu Atletico Madrid, iar acţiunile la bursă au explodat după remontada obţinută de formaţia antrenată de Massimiliano Allegri.

Lovitură financiară dată de Juventus după calificarea în sferturile Ligii Campionilor. La cât au crescut acţiunile clubului

Calificarea lui Juventus în sferturile Ligii Campionilor a însemnat o lovitură financiară, iar acţiunile la bursă ale clubului din Torino au crescut cu 20% la câteva ore după victoria cu Atletico Madrid. În aceste condiţii, campioana Italiei a crescut cu aproape 750 de milioane de euro din punct de vedere al capitalizării la bursă.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Din octombrie 2013 nu s-a mai întâmplat ca acţiunile la bursă ale lui Juventus să crească cu 20%, când “Bătrâna Doamnă” ajunsese la şapte meciuri consecutive fără înfrângere în Serie A. Cu toate acestea, sezonul 2013-14 a însemnat şi ultima stagiune în care formaţia din Torino a părăsit Liga Campionilor încă din faza grupelor.

Lovitură financiară dată de Juventus după calificarea în sferturile Ligii Campionilor
Lovitură financiară dată de Juventus după calificarea în sferturile Ligii Campionilor

Câţi bani a adus tripla lui Cristiano Ronaldo din meciul Juventus – Atletico Madrid 3-0

Tripla lui Cristiano Ronaldo nu a adus doar calificarea lui Juventus în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Portughezul a adus banii buni în conturile clubului după cele trei goluri marcate în poarta lui Atletico Madrid. Mai exact, campioana Italiei a încasat 10,5 milioane de euro pentru calificarea în sferturile de finală, plus alte 5,5 milioane de euro din biletele vândute pentru meciul de pe teren propriu din următoarea fază.

Cristiano Ronaldo a fost lăudat de presa din întreaga lume după golurile marcate în meciul Juventus – Atletico Madrid 3-0, iar tripla de marţi seară a însemnat al optulea hattrick al portughezului în Liga Campionilor. Atacantul de 34 de ani este cel mai bun marcator din istoria UEFA Champions League, cu 124 de goluri înscrise.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×